Proposte naar september

Donderdag 05 maart 2020

Ook de interieurstoffenvakbeurs Proposte ontkomt niet aan de gevolgen van het Coronavirus en wordt uitgesteld tot september, zo maakte de organisatie zojuist bekend.
Proposte naar september

Proposte was gepland in Noord-Italië in Cernobbio (Como), van maandag 27 tot woensdag 29 april, maar wordt nu verplaatst naar woensdaf 23  tot vrijdag 25 september. Vanwege de wereldwijde noodsituatie veroorzaakt door het Coronavirus (Covid-19), is de hele Europese beurskalender onderworpen aan wijzigingen en uitstel. Ook het management van Proposte is uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat het verschuiven van de 2020- de beste keuze is.

President Piercarlo Viganò (foto): 'De situatie is van dag tot dag geëvolueerd, zowel intern als internationaal. De sterke vermindering van het luchtverkeer en de annuleringen van vluchten naar Italië die door sommige regeringen en luchtvaartmaatschappijen zijn afgekondigd, hebben ons tot deze keuze gedwongen. Daarom we hebben besloten het evenement uit te stellen om ervoor te zorgen dat iedereen de gelegenheid heeft om onze beurs te bezoeken.
Links

www.propostefair.it

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woning, woon beurs, show, evenement, tentoonstelling, event, evenement, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, gordijn, raam, meubel, bekleding, interieurtextiel, textielfabrikant, textielindustrie, converter, grossier, raamdecoratie, meubelstoffen, #corona, #covid19, #internationalobservatory, #ascontexeditoriale, #villaerba, #sheratonlakecomo, #spaziocomo, #cernobbioshed, #villabernasconi, #propostefair, #proposte28, #proposte2020

Gerelateerd nieuws
Data vakbeurs DWI bekend
De data van de najaarsvakbeurs in DWI (De Woonindustrie) waren al bekend, nu zijn ook de data van de voorjaarsbeurs in 2021 reeds vastgelegd.
lees verder
Vierde generatie Mateboer
Bij woningtextielgroothandel Eurogros in Hoogeveen is het weer feest: een nieuwe telg van de familie Mateboer is geboren!
lees verder
 
Ruim miljoen injectie Naduvi
lees verder
Hart van Nicole
In deze tijd van onzekerheid wil Nicole van Toor van Headlam de interieurbranche een hart onder de riem steken.
lees verder
Akoestisch Wallpepper Onu-hal
De Italiaanse behangfabrikant Wallpepper heeft haar wandbekledingsproducten mogen leveren voor de aankleding van de grote Onu-hal XIX van de Verenigde Naties in Genève.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden