Hans van Duinen overleden

Zaterdag 06 juli 2019

Hans van Duinen is op 77 jarige leeftijd, na een kort ziekbed op donderdag 4 juli 2019 overleden.
Hans van Duinen overleden

Hans van Duinen was sinds 1989, een halfjaar na de oprichting, lid van de VIIA (Vereniging Interieur Importeurs en Agenten) en vanaf 1997 als bestuurslid en vice-voorzitter. Tijdens de crisis heeft Hans in 2008 de voorzittershamer overgenomen. Hij heeft zich tijdens zijn bestuursperiode en in het bijzonder als voorzitter energiek ingezet voor de behartiging van de belangen van de VIIA leden.

Hij had een grote betrokkenheid voor de persoonlijke en maatschappelijke problemen van VIIA leden. Hans heeft gedurende zijn lange bestuursperiode intensief en onbezoldigd een belangrijk deel van zijn tijd als eigen ondernemer (Hans van Duinen Meubelagenturen) benut om de VIIA en haar leden te helpen en een samenwerking tot stand te brengen met andere organisaties in de interieurbranche. Niet alleen voor de VIIA, maar ook voor het Nederlands Verbond van Tussenpersonen was Hans actief binnen MKB-Nederland.

In 2015 heeft Hans het voorzitterschap overgedragen. Als dank voor al zijn bewezen diensten is Hans op 4 juni 2016 benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau en in 2017 benoemd tot erelid van de VIIA.

 

Op woensdag 10 juli wordt er afscheid genomen van Hans om 13.30 uur in de heilige Antonius Abt kerk, Oosterweg 2 in Wijchen. De crematie zal in besloten kring plaatsvinden. Afscheid nemen kan op dinsdag 9 juli van 19.00 - 20.30 uur in het Crematorium Beuningen, Schoenaker 12 in Beuningen.Links

www.viia.nu

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, design, designmeubel, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, projectinrichting, stof, stoel, fauteuil, bank, indoor, binnen, lounge, ontwerp, personalia, dood, gestorven, overleden, #hansvanduinen, #viia, #hansvanduinenmeubelagenturen

Gerelateerd nieuws
Nieuwe exposanten MBB 2019
Meubelbeurs Brussel komt eraan. Van 3-6 november vindt de MBB weer plaats in de Brussels Expo. De exposantenlijst staat inmiddels online, met hierop verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
Nieuwe huisstijl Incoda
Tijdens de openingsdag op zondag 15 september van de vakbeurs Incoda (Interieur Collectie Dagen) onthulde het beursteam de nieuwe huisstijl van het event in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
 
Leasen bij Leen
lees verder
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday én de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder
Omzet juli woninginrichting top!
De Nederlandse detailhandel heeft in juli 2019 3,4% meer omzet geboekt dan in juli 2018. En weer was de interieurbranche koploper.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden