Franse kantoorinrichter naar DWI

Maandag 08 juli 2019

Per heden is een bijzondere kantoorinrichter gevestigd in DWI in Nieuwegein. Je kan er kijken, kijken, werken en niet kopen, maar dat kan wel.
Franse kantoorinrichter naar DWI
Franse kantoorinrichter naar DWI

Het gaat om de Eol groep, een Franse kantoormeubelfabrikant, die een showroom van 100m2 (foto 1, website) heeft geopend in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein. Eol heeft een bijzonder concept: Eol showrooms zijn zogenaamde co-working plaatsen en staan ter beschikking voor afspraken, maar ook om tussendoor ter plekke te werken en zijn toegankelijk met of zonder een Eol-sales manager. Vooraf het bezoek aankondigen is voldoende! Ook eindklanten zijn welkom.

Op deze manier wil Eol mensen het comfort en de kwaliteit van hun projectmeubilair laten ervaren en bijvoorbeeld oplossingen voor akoestisch comfort met scheidingswanden en privacy-panelen ontdekken.

De showroom is op dit moment vanwege het zomerreces overigens nog wel alleen toegankelijk met een afspraak. Daarvoor is contact op te nemen met sales manager Kaj Kramer (foto 2), telefoon +31 6 48 20 84 75.

Naast Nieuwegein, die in de plaats komt van de showroom in Ede, heeft Eol in de Benelux ook nog een showroom in Brussel (Braine-l'Alleud) en daarbuiten ook in Parijs en London. Daarnaast claimt het bedrijf in 1.500 showrooms van dealers te vinden te zijn.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.eol-group.net

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, eetkamer, woonkamer, zitmeubel, meubel, bank, stoel, bureaustoel, draaistoel, kruk, werkplek, bureau, fauteuil, buiten, tuin, outdoor, co-working, werkplek, project, kantoor, #eol, #eolgroep, #eolgroup, #dwi, #woonindustrie, #dewoonindustrie

Gerelateerd nieuws
Das Haus 2020 haalt buitenleven binnen
Het jonge Spaanse ontwerpteam Mut is in 2020 verantwoordelijk voor de negende editie van Das Haus, dat op Imm Cologne te zien is.
lees verder
Nieuwe exposanten ETC
Tijdens de zomermaanden verandert er veel in het ETC Design Center Europe. Er wordt een nieuw restaurant gebouwd, maar er komt ook een flink aantal nieuwe exposanten van naam bij.
lees verder
Piure neemt Bub over
De Duitse meubelfabrikant Piure uit München heeft collega Leo Bub Möbelwerke uit Poppenhausen overgenomen.
lees verder
Nieuwe Next Level Evenementenhal
De uitbreiding van de tweede nieuwe beurshal van de Evenementenhal Gorinchem is bijna gereed. De naam van deze nieuwe beurshal is ‘Next Level’ en krijgt zijn eigen huisstijl en website.
lees verder
 
Mooie merken op Showup
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden