Franse kantoorinrichter naar DWI

Maandag 08 juli 2019

Per heden is een bijzondere kantoorinrichter gevestigd in DWI in Nieuwegein. Je kan er kijken, kijken, werken en niet kopen, maar dat kan wel.
Franse kantoorinrichter naar DWI
Franse kantoorinrichter naar DWI

Het gaat om de Eol groep, een Franse kantoormeubelfabrikant, die een showroom van 100m2 (foto 1, website) heeft geopend in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein. Eol heeft een bijzonder concept: Eol showrooms zijn zogenaamde co-working plaatsen en staan ter beschikking voor afspraken, maar ook om tussendoor ter plekke te werken en zijn toegankelijk met of zonder een Eol-sales manager. Vooraf het bezoek aankondigen is voldoende! Ook eindklanten zijn welkom.

Op deze manier wil Eol mensen het comfort en de kwaliteit van hun projectmeubilair laten ervaren en bijvoorbeeld oplossingen voor akoestisch comfort met scheidingswanden en privacy-panelen ontdekken.

De showroom is op dit moment vanwege het zomerreces overigens nog wel alleen toegankelijk met een afspraak. Daarvoor is contact op te nemen met sales manager Kaj Kramer (foto 2), telefoon +31 6 48 20 84 75.

Naast Nieuwegein, die in de plaats komt van de showroom in Ede, heeft Eol in de Benelux ook nog een showroom in Brussel (Braine-l'Alleud) en daarbuiten ook in Parijs en London. Daarnaast claimt het bedrijf in 1.500 showrooms van dealers te vinden te zijn.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.eol-group.net

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, eetkamer, woonkamer, zitmeubel, meubel, bank, stoel, bureaustoel, draaistoel, kruk, werkplek, bureau, fauteuil, buiten, tuin, outdoor, co-working, werkplek, project, kantoor, #eol, #eolgroep, #eolgroup, #dwi, #woonindustrie, #dewoonindustrie

Gerelateerd nieuws
Nieuwe exposanten MBB 2019
Meubelbeurs Brussel komt eraan. Van 3-6 november vindt de MBB weer plaats in de Brussels Expo. De exposantenlijst staat inmiddels online, met hierop verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
Nieuwe huisstijl Incoda
Tijdens de openingsdag op zondag 15 september van de vakbeurs Incoda (Interieur Collectie Dagen) onthulde het beursteam de nieuwe huisstijl van het event in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
 
Leasen bij Leen
lees verder
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday én de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder
Omzet juli woninginrichting top!
De Nederlandse detailhandel heeft in juli 2019 3,4% meer omzet geboekt dan in juli 2018. En weer was de interieurbranche koploper.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden