Franse kantoorinrichter naar DWI

Maandag 08 juli 2019

Per heden is een bijzondere kantoorinrichter gevestigd in DWI in Nieuwegein. Je kan er kijken, kijken, werken en niet kopen, maar dat kan wel.
Franse kantoorinrichter naar DWI
Franse kantoorinrichter naar DWI

Het gaat om de Eol groep, een Franse kantoormeubelfabrikant, die een showroom van 100m2 (foto 1, website) heeft geopend in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein. Eol heeft een bijzonder concept: Eol showrooms zijn zogenaamde co-working plaatsen en staan ter beschikking voor afspraken, maar ook om tussendoor ter plekke te werken en zijn toegankelijk met of zonder een Eol-sales manager. Vooraf het bezoek aankondigen is voldoende! Ook eindklanten zijn welkom.

Op deze manier wil Eol mensen het comfort en de kwaliteit van hun projectmeubilair laten ervaren en bijvoorbeeld oplossingen voor akoestisch comfort met scheidingswanden en privacy-panelen ontdekken.

De showroom is op dit moment vanwege het zomerreces overigens nog wel alleen toegankelijk met een afspraak. Daarvoor is contact op te nemen met sales manager Kaj Kramer (foto 2), telefoon +31 6 48 20 84 75.

Naast Nieuwegein, die in de plaats komt van de showroom in Ede, heeft Eol in de Benelux ook nog een showroom in Brussel (Braine-l'Alleud) en daarbuiten ook in Parijs en London. Daarnaast claimt het bedrijf in 1.500 showrooms van dealers te vinden te zijn.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.eol-group.net

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, eetkamer, woonkamer, zitmeubel, meubel, bank, stoel, bureaustoel, draaistoel, kruk, werkplek, bureau, fauteuil, buiten, tuin, outdoor, co-working, werkplek, project, kantoor, #eol, #eolgroep, #eolgroup, #dwi, #woonindustrie, #dewoonindustrie

Gerelateerd nieuws
 
Nieuws van Johanson Design
lees verder
Rapport Meubelzaken verschenen
In het Marketingrapport Meubelzaken 2020 staan de resultaten van een onderzoek onder meubelspeciaalzaken in Nederland. Hierin geeft Markdata.nl een overzicht van de ontwikkelingen in de meubeldetailhandel in Nederland.
lees verder
 
Folclore colori
lees verder
Nieuwe topman Riviera Maison
Edo Beukema is begin juni aangesteld als managing director van Rivičra Maison. In deze rol zal hij naast ceo Henk Teunissen verder werken aan de groei en de transformatie naar een omnichannel organisatie.
lees verder
 
Ruik Let's Pause
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden