Meer Dynamic vinyl bij Interfloor

Maandag 08 juli 2019

Interfloor brengt opnieuw twee aanvullingen op haar pvc/vinylvloercollectie Dynamic Black Tex Back. Inmiddels bestaat de collectie uit meer dan twintig dessins!
Meer Dynamic vinyl bij Interfloor
Meer Dynamic vinyl bij Interfloor Meer Dynamic vinyl bij Interfloor

De eerste is de Dynamic Marmo die een comeback van karakteristiek geaderd marmer in het interieur mogelijk maakt. Marmer is al eeuwenlang prachtig op de vloer vanwege zijn elegante en exclusieve uiterlijk. Het is echter wel zeer kostbaar en heeft ook mindere eigenschappen (kil en koel, gehorig en vlekken trekken er snel in). Dynamic Marmo (foto 1) daarentegen geeft hetzelfde gevoel van klasse en stijl als echt marmer met alle voordelen van pvc/vinyl, verkrijgbaar in vijf kleuren.

Als uitbreiding op de Dynamic Wood volgt nu de Dynamic Wood Specials met twee realistische houtdessins: een visgraat (foto 2, plank 47x10 cm) en een plank dessin (foto 3, 120x16,6 cm). In tegenstelling tot echt hout en laminaat, kan deze vloer in vrijwel iedere ruimte in huis worden gelegd, ook in de keuken en badkamer. De naadloze vloer kan tegen water en kan zoals bekend gemakkelijk gereinigd worden.
 
Intussen bestaat de Dynamic Black Tex Back Collectie van Interfloor uit meer dan twintig dessins verdeeld onder elf kwaliteiten. Realistische houtdessins bij de Dynamic Wood, Dynamic Wood XXL, Dynamic Wood-S en nu dus de Dynamic Wood Specials. Daarnaast bevat de collectie vele beton/tegel/steen dessins waaronder Dynamic Concrete, Dynamic Cemento, Dynamic Woodstone, Dynamic Lino, Dynamic Chips, de vernieuwde Dynamic Stone (binnenkort geherintroduceerd) en de nieuwe kwaliteit Dynamic Marmo.Links

www.interfloor.nl
www.interfloor.nl/category/nieuws/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, showroom, winkel, vloer, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, stroken, vinyl, pvc, lvt, plank, strook, stroken, beton, kamerbreed, bouclé, frise, frisé, shaggy, polyamide, garen, wol, Interfloor, grossier, groothandel, leverancier, #interfloor, @interfloor, #dynamicwood, dynamicmarmo, dynamicvinyl, #dynamicblacktexback, #blacktexback

Gerelateerd nieuws
Nieuwe exposanten ETC
Tijdens de zomermaanden verandert er veel in het ETC Design Center Europe. Er wordt een nieuw restaurant gebouwd, maar er komt ook een flink aantal nieuwe exposanten van naam bij.
lees verder
Nieuwe Next Level Evenementenhal
De uitbreiding van de tweede nieuwe beurshal van de Evenementenhal Gorinchem is bijna gereed. De naam van deze nieuwe beurshal is ‘Next Level’ en krijgt zijn eigen huisstijl en website.
lees verder
 
Mooie merken op Showup
lees verder
Woontotaal ontwikkelt platform Decoloop
Woontotaal is professionele software voor de calculatie van gordijnen en vloeren. Na al jarenlang actief te zijn in de interieurbranche, is er nu een nieuw platform: Decoloop.
lees verder
Nieuwe milieuverklaringen ERFMI
Het Europese instituut voor producenten van veerkrachtige vloeren ERFMI heeft de meest recente milieuproductverklaringen voor veerkrachtige vloerbedekkingen gepubliceerd. Ook de EPD-calculator op de website is vernieuwd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden