Ikea lanceert nieuwe app

Maandag 08 juli 2019

Ikea opende kort geleden haar kleinste winkel in Nederland: een geheel nieuwe app. Hiermee kunnen producten niet alleen bekeken, maar ook direct gekocht worden.
Ikea lanceert nieuwe app

Zoals Interieurjournaal kort geleden al meldde, legt Ikea steeds meer de nadruk op de digitale aanwezigheid van het bedrijf. De nieuwe app maakt deel uit van deze toekomstvisie en legt de nadruk op gebruiksgemak. Klanten kunnen met een verbeterde zoekfunctie op een snelle en eenvoudige wijze zoeken in het Ikea aanbod, hun keuze bepalen en - zo werd vorig jaar reeds aangekondigd - direct in de app aankopen doen. De bestellingen bezorgd het warenhuis vervolgens thuis. Ook bevat de app productaanbevelingen en reviews.

 

Nederland en Frankrijk hebben de primeur om deze nieuwe toepassing uit te proberen. De Ikea app is gratis beschikbaar via de Google Play Store (Android) of de App Store van Apple (Ios).Links

www.ikea.com

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning, interieur, inrichting, online, e-commerce, interieurwinkel, stadswinkel, e-business, E-commerce, internet, shop, webshop, #ikea

Gerelateerd nieuws
Das Haus 2020 haalt buitenleven binnen
Het jonge Spaanse ontwerpteam Mut is in 2020 verantwoordelijk voor de negende editie van Das Haus, dat op Imm Cologne te zien is.
lees verder
 
Nieuwe Roxxane van Nimbus
lees verder
Auping matras leasen of bed ontwerpen
Auping lanceert de bedden-start-up Bedzzzy die het leasen van circulaire matrassen mogelijk maakt. Daarnaast lanceert de beddenfabrikant uit Deventer een app om digitaal een bed te ontwerpen.
lees verder
Nieuwe exposanten ETC
Tijdens de zomermaanden verandert er veel in het ETC Design Center Europe. Er wordt een nieuw restaurant gebouwd, maar er komt ook een flink aantal nieuwe exposanten van naam bij.
lees verder
 
Romo introduceert Arlyn
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden