Ikea lanceert nieuwe app

Maandag 08 juli 2019

Ikea opende kort geleden haar kleinste winkel in Nederland: een geheel nieuwe app. Hiermee kunnen producten niet alleen bekeken, maar ook direct gekocht worden.
Ikea lanceert nieuwe app

Zoals Interieurjournaal kort geleden al meldde, legt Ikea steeds meer de nadruk op de digitale aanwezigheid van het bedrijf. De nieuwe app maakt deel uit van deze toekomstvisie en legt de nadruk op gebruiksgemak. Klanten kunnen met een verbeterde zoekfunctie op een snelle en eenvoudige wijze zoeken in het Ikea aanbod, hun keuze bepalen en - zo werd vorig jaar reeds aangekondigd - direct in de app aankopen doen. De bestellingen bezorgd het warenhuis vervolgens thuis. Ook bevat de app productaanbevelingen en reviews.

 

Nederland en Frankrijk hebben de primeur om deze nieuwe toepassing uit te proberen. De Ikea app is gratis beschikbaar via de Google Play Store (Android) of de App Store van Apple (Ios).Links

www.ikea.com

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning, interieur, inrichting, online, e-commerce, interieurwinkel, stadswinkel, e-business, E-commerce, internet, shop, webshop, #ikea

Gerelateerd nieuws
 
Start ETC Design Experience
lees verder
 
Chrysalide Chair door Tjep
lees verder
Incoda kampioenen
De tiende editie van de afgelopen week gehouden vakbeurs Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Gorinchem is succesvol verlopen, zo laat organisator Easyfairs weten.
lees verder
Headlam breidt Lifestyle-interior uit
Grossier Headlam vul gordijncollectie lifestyle-interior aan. De zes items, variŽren van black out en semi-verduisterend tot een inbetween met moderne print en een velours stof.
lees verder
Bedden.nl failliet
De eerste aanbieder van het leasen van bedden, Bedden.nl bv, tevens een ambitieuze online speler, heeft het niet gered en is gisteren failliet verklaard. De site Bedden.nl was inmiddels verkocht en blijft dus bestaan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden