Ikea lanceert nieuwe app

Maandag 08 juli 2019

Ikea opende kort geleden haar kleinste winkel in Nederland: een geheel nieuwe app. Hiermee kunnen producten niet alleen bekeken, maar ook direct gekocht worden.
Ikea lanceert nieuwe app

Zoals Interieurjournaal kort geleden al meldde, legt Ikea steeds meer de nadruk op de digitale aanwezigheid van het bedrijf. De nieuwe app maakt deel uit van deze toekomstvisie en legt de nadruk op gebruiksgemak. Klanten kunnen met een verbeterde zoekfunctie op een snelle en eenvoudige wijze zoeken in het Ikea aanbod, hun keuze bepalen en - zo werd vorig jaar reeds aangekondigd - direct in de app aankopen doen. De bestellingen bezorgd het warenhuis vervolgens thuis. Ook bevat de app productaanbevelingen en reviews.

 

Nederland en Frankrijk hebben de primeur om deze nieuwe toepassing uit te proberen. De Ikea app is gratis beschikbaar via de Google Play Store (Android) of de App Store van Apple (Ios).Links

www.ikea.com

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning, interieur, inrichting, online, e-commerce, interieurwinkel, stadswinkel, e-business, E-commerce, internet, shop, webshop, #ikea

Gerelateerd nieuws
Horrenseizoen komt eraan
Het voorjaar komt eraan en dus is het tijd om het nieuws in de Multisol horren collectie onder de aandacht te brengen. Deze wordt geleverd door Headlam.
lees verder
 
LED verlichting niet verplicht
lees verder
Divers aanbod op Spotlight
Op 8 en 9 maart vindt in Nieuwegein de voorjaarseditie van vakbeurs Spotlight plaats. Hier wordt een uitgebreid aanbod aan decoratie-artikelen getoond. Van woonaccessoires, homedeco, design, gifts, gedekte tafel, speelgoed, tot stationery en lifestyle.
lees verder
De Italiaanse valentijnstafel
Dit jaar is je valentijn.. Frido, de nieuwe koffietafel van Bross-Italy. Het is een puzzel, gemaakt van geometrische vormen met verschillende afwerkingen. De hartvorm is ťťn van de mogelijke uitvoeringen.
lees verder
Nieuwe fantasieŽn van Snurk
Snurk creŽert fantasierijke prints voor beddengoed en loungewear. Het bedrijf komt met een nieuwe beddengoed collectie, die bestaat uit vijf nieuwe prints.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden