ETC verbouwt tijdens zomerstop

Zaterdag 06 juli 2019

De exposanten in het ETC Design Center Europe zijn toe aan zomervakantie. Maandag 8 en 15 juli zijn de laatste twee maandagen voor de zomerstop dat het centrum geopend is. Achter de schermen gaat er de komende maanden echter veel gebeuren in Culemborg.
ETC verbouwt tijdens zomerstop

Traditiegetrouw is het ETC elke maandag geopend tijdens de Trade Days. 8 en 15 juli zijn daarnaast ook de Summer Sale dagen. Centrumwijd houden de standhouders dan uitverkoop. Na de zomersluiting zijn vakbezoekers op 2 september weer welkom in het centrum (en natuurlijk op 22 - 24 september tijdens de ETC Design Experience).

 

In de zomer gebeurt er overigens intern nog wel veel. Zo krijgt het ETC deze zomer een compleet nieuw restaurant, en wordt er gewerkt aan een nieuwe unit op de bovenverdieping. Meer nieuws, onder meer over interne verhuizingen, leest u natuurlijk binnenkort hier.

 Links

www.etcdesigncenter.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, meubel, #etcexpo, #etcdesigncentereurope, #etcdesigncenter, #etcsummersale

Gerelateerd nieuws
 
Designroute Glue in Amsterdam
lees verder
Das Haus jubileert en vernieuwt
Das Haus, de bekende designattractie op meubelbeurs IMM, viert in 2021 zijn 10-jarig. Dit markeert een nieuwe oriŽntatie: inhoudelijk meer aandacht voor toekomstige ontwikkelingen en thema's en een groep designers die samen een vernieuwd Das Haus neerzetten.
lees verder
 
Driedaagse ETC Design Experience
lees verder
Interieur naar 2021
Terwijl de meeste beurzen vanaf september - met gepaste maatregelen tegen corona - weer verwachten door te kunnen gaan, geldt dat niet voor Interieur 2020 in oktober.
lees verder
Het buitenleven op Spoga + Gafa
Spoga + gafa presenteert van 6-8 september 2020 opnieuw alle facetten van outdoor in Keulen. Over een periode van drie dagen tonen ongeveer 2.200 leveranciers uit 60 landen hun innovaties voor de komende buitenseizoenen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden