Groeigeld voor Whoppah

Maandag 31 oktober 2022

Het is gelukt: Whoppah heeft Ä 5 miljoen opgehaald bij investeerders om de wens op te schalen te kunnen financieren.
Groeigeld voor Whoppah

Ruim twee maanden terug liet Whoppah, een marktplaats voor tweedehands design en kunst, weten hun marktplaats ook in het Duits te hebben vertaald om in Duitsland te kunnen groeien. En daarna - naar verwachting vanaf najaar 2023 - nog verder in Frankrijk en Italië. Daarvoor was echter wel groeigeld nodig.

Na € 2,5 miljoen eind vorig jaar, is nu opnieuw gelukt, zo maakte Retailtrends op uit de mond van medeoprichter Evelien Bunnik-Remmelts (foto; Linkedin). Bij 'informele' investeerders is nu € 5 miljoen opgehaald. Het geld gebruikt Whoppah voor marketingactiviteiten, voor bovengenoemde uitbreiding en voor - naast de bestaande in Utrecht - een tweede warehouse in Duitsland en straks ook één in België.Links

www.whoppah.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, woonartikel, economie, webwinkel, online, webshop, internet, winkel, retail, shop, ecommerce, marktplaats, outlet, tweedehands, design, meubel, #whoppah, #marktplaats

Gerelateerd nieuws
Jysk blijft groeien in Nederland
Jysk Nederland heeft in het boekjaar 2021/22 een recordomzet behaald van Ä 167,3 miljoen, zo meldt het bedrijf in een persbericht. Ook nu de marktomstandigheden veranderen, blijft JYSK volop investeren in Nederland.
lees verder
Handgeblazen slaapkamerverlichting
Het Britse Rothschild & Bickers, dat gespecialiseerd is in handgeblazen glas, presenteert de Lantern-collectie. Een reeks decoratieve hanglampen en nieuwe wandlampen voor de slaapkamer.
lees verder
 
Nieuwe huisjurist VIIA
lees verder
Schuifdeuren van Albed
Het grote aantal verschillende type binnendeuren en schuifdeuren van Albed biedt oplossingen voor bijna iedere situatie. Alle producten zijn volledig gemaakt in ItaliŽ, van hoogwaardige grondstoffen die 100% recyclebaar zijn.
lees verder
Groen licht overname Home24
In oktober kondigde XXX Lutz aan Home 24 over te willen nemen, nu beveelt de raad van bestuur en de raad van commissarissen van de online webwinkel de aandeelhouders aan om het overnamebod te accepteren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden