Groeigeld voor Whoppah

Maandag 31 oktober 2022

Het is gelukt: Whoppah heeft Ä 5 miljoen opgehaald bij investeerders om de wens op te schalen te kunnen financieren.
Groeigeld voor Whoppah

Ruim twee maanden terug liet Whoppah, een marktplaats voor tweedehands design en kunst, weten hun marktplaats ook in het Duits te hebben vertaald om in Duitsland te kunnen groeien. En daarna - naar verwachting vanaf najaar 2023 - nog verder in Frankrijk en Italië. Daarvoor was echter wel groeigeld nodig.

Na € 2,5 miljoen eind vorig jaar, is nu opnieuw gelukt, zo maakte Retailtrends op uit de mond van medeoprichter Evelien Bunnik-Remmelts (foto; Linkedin). Bij 'informele' investeerders is nu € 5 miljoen opgehaald. Het geld gebruikt Whoppah voor marketingactiviteiten, voor bovengenoemde uitbreiding en voor - naast de bestaande in Utrecht - een tweede warehouse in Duitsland en straks ook één in België.Links

www.whoppah.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, woonartikel, economie, webwinkel, online, webshop, internet, winkel, retail, shop, ecommerce, marktplaats, outlet, tweedehands, design, meubel, #whoppah, #marktplaats

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe reorganisatie Signify
lees verder
 
Milaan breidt digitale aanbod uit
lees verder
Toekomstgerichte Meubelbeurs
We blikken graag nog even terug op Meubelbeurs Brussel. Tijdens deze editie stond de toekomst centraal. Deze toekomst kent (economische) uitdagingen, maar de organisatie was erg te spreken over de editie van 2023, die iets meer bezoekers trok dan in 2022.
lees verder
 
Succesvol jaar Jysk
lees verder
Partnership Nobel Capital en Comafin
De Comafin Groep, een vooraanstaande franchiseorganisatie in de woninginrichtingsbranche, heeft een samenwerking aangekondigd met Nobel Capital Partners.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden