Gevaarlijke vaas

Dinsdag 28 juli 2020

Studio Roderick Vos heeft diverse vazen ontworpen voor het Cor Unum. Laatstgenoemde keramiekbedrijf was vorig jaar te bewonderen op Showup, de decoratiebeurs die dit jaar op 27-28 september wordt gehouden in Den Bosch.
Gevaarlijke vaas

De vaas Colt is door Roderick Vos van Studio Roderick in 2019 ontworpen en is recent door Cor Unum nieuw op de markt gebracht. Deze vaas is natuurlijk gevaarlijk omdat ie doet denken aan de cilinder van de gelijknamige revolver. De vaas heeft negen cilindrische vormen die zijn gekoppeld aan een centraal reservoir.

Door het gewicht van het water blijft de aardewerk vaas stabiel staan en door de onderlinge verbinding worden alle verticale buisjes automatisch gevuld. In de Colt kunnen 10 bloemen worden geplaatst. De vaas (23cm hoog, 25cm doorsnede) heeft een verkoopprijs van € 242 en is verkrijgbaar in vier kleuren: Gunpowder, Rose-taupe, Lichen en Tan.Links

www.corunum-ceramics.nl
www.roderickvos.com
www.showup.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, project, woning, woninginrichting, vloer, karpetten, garderobe, bank, fauteuil, stoel, poef, hocker, tafel, verlichting, licht, lamp, wandbekleding, behang, meubel, #corunumceramics, #corunum, #roderickvos, #showup

Gerelateerd nieuws
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
Gezelligheid bij Cosy Villa
Cosy Villa is een Nederlandse meubelmerk van LS Developments uit Beneden Leeuwen dat nieuw landelijk wonen en gezelligheid wil uitstralen.
lees verder
 
Interieuromzet corona-Q2 prima
lees verder
Weer topgroei detailhandel
De Nederlandse detailhandel heeft het met een plus van 9,8% in juni weer uitstekend gedaan, zelfs nog beter dan in mei.
lees verder
 
Digitale beurs Orderchamp
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden