Inspiratie en lezing in ETC

Dinsdag 28 juli 2020

Wat zijn dé kleuren van het jaar 2020? Welke ontwikkelingen zijn er gaande op het gebied van interieur en exterieur? Tijdens de ETC Design Experience van 20–22 september is het antwoord te vinden in Culemborg.
Inspiratie en lezing in ETC

Natuurlijk is het mogelijk om in het ETC Design Center Europe tijdens de Design Experience kennis te maken met de nieuwste collecties. Het is echter ook mogelijk om interessante lezingen bij te wonen en andere interieur professionals te ontmoeten in het ETC Design Café.

 

Evelien Reich (zie foto), hoofdredacteur van Elle Decoration, geeft tijdens de ETC Design Experience een Table Talk over de belangrijkste interieurtrends van nu. De Table Talk vindt twee keer per dag plaats; om 11:00 uur en 14:00 uur in de ETC Design Lounge op de eerste etage. Via deze link is informatie te vinden over het bijwonen van een Table Talk, er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

Los van de lezing heeft het ETC een strikt toegangsbeleid voor zowel geregistreerde professionals als bezoekers die voor de eerste keer een bezoek komen brengen. De geregistreerd professional heeft naast een ETC-toegangspas ook een ticket nodig om de ETC Design Experience te bezoeken. Nieuwe bezoekers volgen deze link om zich te registeren via het invullen van een formulier.Links

www.etcdesigncenter.nl
www.etcdesigncenter.nl/etc-design-experience/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht,decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, tradedays, corona, virus, covid19, #etcdesigncenter, #etcexpo, #ETCDesignExperience

Gerelateerd nieuws
Modulaire Molo
Molo is volgens Kettal een voorbeeld van een modulaire bank in zijn puurste vorm. De bank is gemaakt om zich makkelijk aan te passen aan de gewenste situatie en ruimte.
lees verder
 
Kauwgom-bubbel lamp
lees verder
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
Nieuw bed Pure
Beddenmaker Loof maakt naar eigen zeggen duurzame houten bedden in Nederland en heeft nu een nieuw model in de collectie.
lees verder
PPC Nieuwegein
In de zomer van 2021 verwacht de Plinten & Profielen Centrale (PPC) een zesde filiaal te openen in NIeuwegein.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden