Inspiratie en lezing in ETC

Dinsdag 28 juli 2020

Wat zijn dé kleuren van het jaar 2020? Welke ontwikkelingen zijn er gaande op het gebied van interieur en exterieur? Tijdens de ETC Design Experience van 20–22 september is het antwoord te vinden in Culemborg.
Inspiratie en lezing in ETC

Natuurlijk is het mogelijk om in het ETC Design Center Europe tijdens de Design Experience kennis te maken met de nieuwste collecties. Het is echter ook mogelijk om interessante lezingen bij te wonen en andere interieur professionals te ontmoeten in het ETC Design Café.

 

Evelien Reich (zie foto), hoofdredacteur van Elle Decoration, geeft tijdens de ETC Design Experience een Table Talk over de belangrijkste interieurtrends van nu. De Table Talk vindt twee keer per dag plaats; om 11:00 uur en 14:00 uur in de ETC Design Lounge op de eerste etage. Via deze link is informatie te vinden over het bijwonen van een Table Talk, er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

Los van de lezing heeft het ETC een strikt toegangsbeleid voor zowel geregistreerde professionals als bezoekers die voor de eerste keer een bezoek komen brengen. De geregistreerd professional heeft naast een ETC-toegangspas ook een ticket nodig om de ETC Design Experience te bezoeken. Nieuwe bezoekers volgen deze link om zich te registeren via het invullen van een formulier.Links

www.etcdesigncenter.nl
www.etcdesigncenter.nl/etc-design-experience/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht,decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, tradedays, corona, virus, covid19, #etcdesigncenter, #etcexpo, #ETCDesignExperience

Gerelateerd nieuws
Behang van natuurlijke weefsels
Eijffinger introduceert de Natural Wallcoverings III collectie. Met dit alweer derde boek wordt een aanvulling op het op het populaire grasweefsel gebracht, met nog meer kleur en structuur.
lees verder
Axolight in beweging
Verlichtingsbedrijf Axolight brengt een lineaire en modulaire lamp op de markt die volgens de firma voldoet aan de creatieve behoeften van architecten en ontwerpers door esthetiek, technologie en functionaliteit te combineren.
lees verder
Meer winst, minder omzet voor Beaulieu
De Beaulieu International Group (BIG) heeft deze week haar eerste jaarverslag gepubliceerd. De omzet is gedaald, waarbij de winstgevendheid wel is verbeterd.
lees verder
Vakblad Mobilia overgenomen
Met ingang van 1 mei 2021 zijn de uitgaverechten van vakbald Mobilia van van de BDU Vakmedia overgenomen door Business Content Media.
lees verder
 
Studie in roestvrij staal
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden