Inspiratie en lezing in ETC

Dinsdag 28 juli 2020

Wat zijn dé kleuren van het jaar 2020? Welke ontwikkelingen zijn er gaande op het gebied van interieur en exterieur? Tijdens de ETC Design Experience van 20–22 september is het antwoord te vinden in Culemborg.
Inspiratie en lezing in ETC

Natuurlijk is het mogelijk om in het ETC Design Center Europe tijdens de Design Experience kennis te maken met de nieuwste collecties. Het is echter ook mogelijk om interessante lezingen bij te wonen en andere interieur professionals te ontmoeten in het ETC Design Café.

 

Evelien Reich (zie foto), hoofdredacteur van Elle Decoration, geeft tijdens de ETC Design Experience een Table Talk over de belangrijkste interieurtrends van nu. De Table Talk vindt twee keer per dag plaats; om 11:00 uur en 14:00 uur in de ETC Design Lounge op de eerste etage. Via deze link is informatie te vinden over het bijwonen van een Table Talk, er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

Los van de lezing heeft het ETC een strikt toegangsbeleid voor zowel geregistreerde professionals als bezoekers die voor de eerste keer een bezoek komen brengen. De geregistreerd professional heeft naast een ETC-toegangspas ook een ticket nodig dom e ETC Design Experience te bezoeken. Nieuwe bezoekers moeten de knop: NIET GEREGISTREERD BIJ ETC klikken en een formulier invullen.Links

www.etcdesigncenter.nl
www.etcdesigncenter.nl/etc-design-experience/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht,decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, tradedays, corona, virus, covid19, #etcdesigncenter, #etcexpo, #ETCDesignExperience

Gerelateerd nieuws
Doe-het-zelf lamp van LZF
De nieuwste lamp van Spaanse verlichtingsfabrikant LZF is Maruja, een hanglamp die de gebruiker zelf monteert.
lees verder
 
Verlies Quickstep fabrikant
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
 
Superkarpet
lees verder
Fakkel van Ego Paris
Tuinmeubelfabrikant Ego Paris uit Belleville sur Saône heeft als aanvulling op haar fraaie serie tuimeubelen nu ook een bijzondere outdoor-lamp geïntroduceerd: de Torch.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden