Gerard Castelijn overleden

Donderdag 25 februari 2021

Donderdag 25 februari is de oprichter en naamgever van Castelijn Meubelindustrie, Gerard Castelijn op 86 jarige leeftijd overleden.
Gerard Castelijn overleden

Castelijn Meubelindustrie werd in 1958 opgericht door Gerard Castelijn (foto: website Castelijn). De meubelfabrikant uit Roelofarendsveen levert een programma kasten, tafels en maatwerk voor zowel de residentiële als de projectmarkt.

Gerard genoot al jaren van zijn pensioen. Zijn vier kinderen Ellen, Marieke, Jan en Coen namen in 1994 het familiebedrijf over, waarbij de no-nonsense stijl voortgezet werd. Naast van Marieke en Coen, voert het bedrijf ontwerpen van bekende ontwerpers als Dick Spierenburg, Gerard de Hoop en Karel Boonzaaijer. Alle modellen worden nog altijd in Nederland ontworpen en geproduceerd.

Wij wensen de familie veel sterkte toe.Links

www.castelijn.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project, banken, fauteuils, stoelen, overleden, overlijden, gestorven, sterven, dood, afscheid, personalia, persoonlijkheid, in memoriam, #castelijn, #castelijnmeubelindustrie

Gerelateerd nieuws
Aziatisch debuut Orgatec
Koelnmesse organiseert volgend jaar Orgatec in Japan. De beurs zal van 26 tot 28 april 2022 als eerste in zijn soort in Japan focussen op professionele en hybride werkomgevingen.
lees verder
 
Nieuwe agent voor Calia Italia
lees verder
Sofacompany zus Jysk
Sofacompany wordt een zus van Jysk. En Jysk doet een grote investering in Lelystad.
lees verder
Klaas Bakker start nieuw bedrijf
Klaas Bakker is in Genemuiden gestart met een nieuw bedrijf dat meubels en vloerkleden verkoopt via een winkel en een webshop.
lees verder
 
Awards voor Jan Goderis
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden