Orderchamp groeit naar 25.000 retailers

Donderdag 25 februari 2021

Anderhalf jaar na oprichting heeft de 25.000ste retailer zich al aangesloten bij digitaal inkoopplatform Orderchamp, dat ook al meer dan 1.200 Europese merken telt! En de Digital Fair Spring loopt!
Orderchamp groeit naar 25.000 retailers

De explosieve groei is volgens het bedrijf mede te danken aan de ondersteuning die Orderchamp biedt aan retailers die het lastig hebben. Betaaltermijnen worden verlengd en winkeliers kunnen tot 60 dagen na leveren betalen, waardoor zij hun ingekochte producten al eerder kunnen verkopen.

 

Alle aangesloten merken ontvangen wel direct hun betaling, waardoor zij minder crediteurenrisico lopen. Volgens Joost Brugmans, CEO en mede-oprichter van Orderchamp krijgen retailers meer financiële ruimte door flexibele betaaloplossingen aan te bieden. De algoritmes van Orderchamp geven hen aanbevelingen op basis van het type winkel of webwinkel, waardoor de kans volgens Brugmans groot is dat zij hun voorraad ook daadwerkelijk verkopen. Merken krijgen eveneens toegang tot tienduizenden retailers uit heel Europa. Orderchamp is actief in de Benelux, Frankrijk, Duitsland - en binnenkort in Groot Brittannië.

 

Door het wegvallen van fysieke inkoopbeurzen organiseert Orderchamp vanaf gisteren (24 februari) tot 1 maart zelf opnieuw een online beurs: de Digital Fair - Spring Editie. Retailers en merken komen op deze manier alsnog met elkaar in contact aan de start van het nieuwe inkoopseizoen. Aanmelden kan hier.

 

Naast de tentoonstelling van duizenden nieuwe collecties op het platform, geven een aantal bekende merken (o.a. New Edition Home - Pip Studio en Zoë Ayla), bekende retailers (o.a. Lab02 en Nørd conceptstore) en partners (Lightspeed Pos) een online presentatie.Links

www.orderchamp.com
www.neweditionhome.nl
www.zoeayla.com
www.lightspeedhq.nl
www.lab02.nl
www.nord-store.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, upcylce, recycle, duurzaam, duurzaamheid, kinderkamer, jeugdkamer, online, platform, inkoop, #orderchamp, #digitalfair, #digitalfairspring, #lab02, #nordconceptstore, #pipstudio, #neweditionhome, #lightspeedpos, #zoeayla

Gerelateerd nieuws
Problemen meubelindustrie
De productie van meubelen en interieurs komt steeds meer in de knel door aanhoudende tekorten en late levering van grondstoffen en materialen. Meubelen en interieurs zullen duurder worden.
lees verder
Voorjaarsvakdagen bijna van start
De exposanten van de Woonindustrie (DWI) zijn er klaar voor, op 12 en 13 april begint het eerste deel van de Voorjaarsvakdagen, dat van 18 – 20 april vervolgd wordt. Van vernieuwde stands tot nieuwe producten, ze zijn allemaal de moeite van het bezoeken waard.
lees verder
Inretail gooit handdoek
Detailhandelsbrancheorganisatie Inretail gaat niet in hoger beroep tegen de Nederlandse staat om de gedwongen winkelsluiting op te heffen. En het IMF heeft overheden inmiddels geadviseerd om noodlijdende zaken op te kopen!
lees verder
 
Webinar met Harry Bijl
lees verder
Woonindustrie nieuws deel 2
De lente begint goed met de Voorjaarsvakdagen van De Woonindustrie op 12 en 13 april en van 18-20 april. Opnieuw stellen wij enkele nieuwkomers voor en delen nieuws van de exposanten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden