Edelstenen op de bank

Vrijdag 26 februari 2021

Moooi breidt zijn collectie The Extra O uit met een nieuwe serie kussens van Claire Vos. Om de kussens te maken is volgens het bedrijf een revolutionaire printtechnologie gebruikt.
Edelstenen op de bank
Edelstenen op de bank Edelstenen op de bank

De Jewels of Glass fluwelen kussens zijn volgens Moooi een sieraad voor de bank. Geïnspireerd door de opvallende kleuren in edelstenen, creëerde Claire Vos een patroon van glazen bubbels die bij elkaar worden gehouden door een wirwar van losjes geweven garen. Het ontwerp is tot in het kleinste detail uitgewerkt.

 

De Jewels of Glass kussen zijn gemaakt van zacht fluweel en zijn er in twee maten en twee kleuren, kwarts en smaragd. Voor het maken van de kussens is volgens Moooi een revolutionaire printtechnologie gebruikt. Deze techniek creëert een eindeloze mix van kleuren, speelse illusies van diepte en fotorealistische ontwerpen.Links

www.moooi.com
www.moooi.com/nl/product/jewels-of-glass-pillows

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, design, fluweel, woonaccessoire, kussens, sierkussen, decoratie, #moooi, #studioroderickvos, #clairevos

Gerelateerd nieuws
 
Pareltjes van Orderchamp
lees verder
Toegankelijke klasse Artelux
Met het thema ‘City Living’ borduurt Artelux voort op het vorig jaar geïntroduceerde ‘Luxury Living’, waarbij het stadse hotelleven een hoofdrol speelt. Het gaat om toegankelijke klasse, verfijnd en elegant.
lees verder
 
Webinar met Harry Bijl
lees verder
Spijkerbroek op Klippan
Ikea en het Nederlandse jeansmerk Mud Jeans slaan de handen ineen en introduceren een hoes van gerecyclede spijkerbroeken voor de iconische Klippan bank.
lees verder
Luxaflex 70 jaar
Luxaflex bestaat dit jaar 70 jaar, een mijlpaal waar deze raambekledingspecialist niet aan voorbij wil gaan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden