Geen Gardiente in 2024

Vrijdag 29 maart 2024

Sinds 2014 wordt in beurscentrum Rhein-Main voor de Outdoor Living sector het evenement Gardiente gehouden. Dit jaar vindt geen beurs plaats, omdat de benodigde hoeveelheid exposanten niet gehaald wordt.
Geen Gardiente in 2024

Volgens de organisatie ontstond tot nu toe een interessant portfolio van merken. De gezamenlijk overeengekomen doelstellingen werden echter niet gehaald. Daardoor is besloten dat Gardiente - Home of Outdoor Living dit jaar niet zal plaatsvinden tussen 8 en 9 september, zoals oorspronkelijk gepland.

 

Bij deze beslissing laat de organisatie zich naar eigen zeggen leiden door de belangen van de sector. Er wordt echter wel naar een alternatief gekeken. Voor producenten die geïnteresseerd zijn, wordt op 8-9 september 2024, de oorspronkelijk geplande data, wellicht een showroomevenement op kleinere schaal georganiseerd.

 

Of dit evenement er echt komt, staat echter nog niet vast. Voor toekomstige plannen blijft de organisatie van gardiente in gesprek met de sector. Er wordt overwogen om de data te verschuiven, of om de beurs om het jaar te organiseren.Links

www.gardiente.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, outdoor, tuin, buiten, meubel, parasol, bbq, barbecue, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, #gardiente

Gerelateerd nieuws
 
Insula door Patricia Urquiola
lees verder
Mad! Events herfst- en wintereditie
De kleinschalige inkoopbeurs Mad! Events presenteert zichzelf als hét evenement voor premium bloemisten en interieurwinkels. Op 9 en 10 juni keert het evenement terug naar de Grote Kerk in Naarden.
lees verder
 
Opnieuw noviteiten Artifort
lees verder
Designervaring
Patricia Urquiola x Heimtextil wordt een meeslepende installatie die een samenhangende designervaring mogelijk maakt tijdens de beurs in 2025.
lees verder
 
Ontwerpen Roos Reedijk
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden