Coretec op FFD

Donderdag 28 maart 2024

Coretec presenteert de nieuwste innovaties en collecties tijdens de Flanders Flooring Days (FFD), die van 13 t/m 16 mei worden gehouden.
Coretec op FFD
Coretec op FFD Coretec op FFD

Coretec® Floors, het merk van US Floors, is klaar om voor het derde jaar op rij bezoekers tijdens de Flanders Flooring Days te verwelkomen in hun showroom te Kruisem. Voor de nieuwigheden voor 2024 en 2025, alsook het tonen van hun gloednieuwe showroom. Daar presenteert Coretec heel wat nieuwigheden, waaronder de vernieuwde Authentics, Proplus en XL-End collecties. Bovendien lanceren ze als primeur een nieuw baanbrekend product!

 

Een bezoek aan hun gloednieuwe showroom is een uitstekende gelegenheid om te netwerken en ondergedompeld te worden in de wereld van Coretec Floors. Het adres is Souverainestraat 27, B-9770 Kruisem.

 

In minder dan tien jaar heeft Coretecnaam gemaakt als pionier op het gebied van hoogwaardige, hybride vloeren. Voor nog niet weet wat de vloer anders maakt: Een waterdichte kern en een duurzame kurkonderlaag. Een totaal nieuwe categorie vloeren. Coretec-vloeren zijn 100% waterdicht en kind- en huisdiervriendelijk. Met hun stevige kernen en dikke slijtlagen kunnen ze alle dagelijkse uitdagingen aan en blijven ze er een leven lang onberispelijk uitzien. US Floors biedt een levenslange garantie op alle residentiële vloeren, en 10 jaar voor commercieel gebruik.Links

www.coretecfloors.com
www.flandersflooringdays.com

Tags

nieuws, interieur, vloeren, pvcvloeren, kurk, klikvloeren, onderlaag, installatie, waterdicht, natuurlijk, collectie, recyclebaar, duurzaam, uitstraling, klikverbinding, keuken, badkamer, woonkamer, vloerverwarming, #flandersflooringdays, #coretec, #usfloors

Gerelateerd nieuws
Designervaring
Patricia Urquiola x Heimtextil wordt een meeslepende installatie die een samenhangende designervaring mogelijk maakt tijdens de beurs in 2025.
lees verder
 
Vroegboekfase Imm cologne 2025
lees verder
Presentatie woontrends 2025
Inretail heeft in samenwerking met trendwatcher Aafje Nijman de woontrends voor 2025 in kaart gebracht en maakte deze op 8 april bekend.
lees verder
Van der Linden naar Decorette
Per 1 mei aanstaande heeft EK Living, franchisegever van Decorette, een nieuwe formulemanager. Frank van der Linden zal deze functie dan op zich nemen.
lees verder
Groei bestedingen woninginrichting
De consumptie van Nederlandse huishoudens krimpt iets in februari, maar onder meer de woninginrichting groeit wel licht.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden