Fleurige lente Indes Fuggerhaus

Dinsdag 19 januari 2021

Het Duitse bedrijf Indes Fuggerhaus komt met een voorjaarscollectie gordijnstoffen waarbij genieten en ontspannen de kernwoorden zijn.
Fleurige lente Indes Fuggerhaus
Fleurige lente Indes Fuggerhaus Fleurige lente Indes Fuggerhaus

Enjoy and Relax, zo heet de voorjaarscollectie van Indes Fuggerhaus. De collectie bestaat volgens het bedrijf uit hoogwaardige velourskwaliteiten en satijnen stoffen met vooral florale motieven. In de collectie zijn natuurlijke structuren, en zachte burn-outs met natuurlijke motieven te vinden.

 

Een absolute highlight is volgens Indes de bedrukte satijnen stof Glory (foto 2), waarop met een aquareltechniek bloemmotieven zijn aangebracht. Ook afgebeeld is de stof Clarence (foto 3). Deze items worden aangevuld met een velours met groot bloemmotief, een effen kwaliteit, een kamerhoge chennille en irriserend velours.Links

www.indes.de
www.indesfuggerhaus.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, presentatie, introductie, #indesfuggerhaus, #enjoyandrelax

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerende houten wanden
lees verder
 
Behangprimeur op Proposte
lees verder
Nieuwe deelnemers Incoda 2023
Organisator Easyfairs van de interieurtextielvakbeurs Incoda in Gorinchem kondigt nieuwe merken aan voor de komende editie in september 2023.
lees verder
Nieuw DC Jysk
Jysk is begonnen met de belevering van winkels in Nederland en BelgiŽ vanuit het nieuwe distributiecentrum in Lelystad. In het tijdelijke onderkomen liggen de 500 bestverkopende producten van de Deense retailer opgeslagen.
lees verder
 
HMC Next
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden