Fleurige lente Indes Fuggerhaus

Dinsdag 19 januari 2021

Het Duitse bedrijf Indes Fuggerhaus komt met een voorjaarscollectie gordijnstoffen waarbij genieten en ontspannen de kernwoorden zijn.
Fleurige lente Indes Fuggerhaus
Fleurige lente Indes Fuggerhaus Fleurige lente Indes Fuggerhaus

Enjoy and Relax, zo heet de voorjaarscollectie van Indes Fuggerhaus. De collectie bestaat volgens het bedrijf uit hoogwaardige velourskwaliteiten en satijnen stoffen met vooral florale motieven. In de collectie zijn natuurlijke structuren, en zachte burn-outs met natuurlijke motieven te vinden.

 

Een absolute highlight is volgens Indes de bedrukte satijnen stof Glory (foto 2), waarop met een aquareltechniek bloemmotieven zijn aangebracht. Ook afgebeeld is de stof Clarence (foto 3). Deze items worden aangevuld met een velours met groot bloemmotief, een effen kwaliteit, een kamerhoge chennille en irriserend velours.Links

www.indes.de
www.indesfuggerhaus.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, presentatie, introductie, #indesfuggerhaus, #enjoyandrelax

Gerelateerd nieuws
Edelstenen op de bank
Moooi breidt zijn collectie The Extra O uit met een nieuwe serie kussens van Claire Vos. Om de kussens te maken is volgens het bedrijf een revolutionaire printtechnologie gebruikt.
lees verder
 
Apple HomeKit voor raambekleding
lees verder
Decosit vervroegd
De textielbeurs Decosit in 2021 is door organisator Fedustria weer gewijzigd. Net als vorig jaar wordt ook nu weer op een vroeger tijdstip gegokt.
lees verder
 
Grote meerderheid wil winkels open
lees verder
Vertrek Rob Berns bij Kwantum
Rob Berns stopt als algemeen directeur bij Kwantum, na de realisatie van één directie voor Kwantum en Leen Bakker
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden