Fleurige lente Indes Fuggerhaus

Dinsdag 19 januari 2021

Het Duitse bedrijf Indes Fuggerhaus komt met een voorjaarscollectie gordijnstoffen waarbij genieten en ontspannen de kernwoorden zijn.
Fleurige lente Indes Fuggerhaus
Fleurige lente Indes Fuggerhaus Fleurige lente Indes Fuggerhaus

Enjoy and Relax, zo heet de voorjaarscollectie van Indes Fuggerhaus. De collectie bestaat volgens het bedrijf uit hoogwaardige velourskwaliteiten en satijnen stoffen met vooral florale motieven. In de collectie zijn natuurlijke structuren, en zachte burn-outs met natuurlijke motieven te vinden.

 

Een absolute highlight is volgens Indes de bedrukte satijnen stof Glory (foto 2), waarop met een aquareltechniek bloemmotieven zijn aangebracht. Ook afgebeeld is de stof Clarence (foto 3). Deze items worden aangevuld met een velours met groot bloemmotief, een effen kwaliteit, een kamerhoge chennille en irriserend velours.Links

www.indes.de
www.indesfuggerhaus.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, presentatie, introductie, #indesfuggerhaus, #enjoyandrelax

Gerelateerd nieuws
Nieuwe eigenaar Casa
Casa heeft een nieuwe eigenaar: de Zweeds-Libanese ondernemer Ayad Al Saffar neemt een meerderheidsbelang in de Belgische interieurketen.
lees verder
Duurzaam programma
Voor de start van Techtextil in Frankfurt, introduceert Beaulieu Fibres International zijn Sustainable Fibres Program om vezels een nieuwe vorm te geven voor duurzame oplossingen.
lees verder
Designervaring
Patricia Urquiola x Heimtextil wordt een meeslepende installatie die een samenhangende designervaring mogelijk maakt tijdens de beurs in 2025.
lees verder
Overname Erfal gaat niet door
Op 11 april 2024 heeft Hunter Douglas GmbH, Düsseldorf, zijn aanmelding voor de overname van Erfal GmbH & Co. KG afgeblazen wegens mededingingsbezwaren van het Bundeskartellamt.
lees verder
 
Vroegboekfase Imm cologne 2025
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden