Flanders Flooring Days aangekondigd

Maandag 27 december 2021

Een nieuwe beurs op het gebied van vloeren! Van 2 tot en met 5 mei 2022 zullen de Flanders Flooring Days plaatsvinden op een locatie in Vlaanderen die later bekend zal worden gemaakt.
Flanders Flooring Days aangekondigd

De nieuwe beurs Flanders Flooring Days in België is bedoeld voor iedereen in de vloerenbranche. Vlak voor Kerst is er een korte teaser verstuurd om het idee alvast voor te stellen.

 

Er worden diverse deelnemers genoemd, zoals Balta Group, Beaulieu International Group, Belgotex International Group, Coretec Floors (US Floors), Lano Carpets en de Unilin Group. Veel grote namen uit Vlaanderen dus!

 

Uit het bericht blijkt dat de URL is vastgelegd (www.flandersflooringdays.com), maar er nog geen website live is. Wordt zeker binnenkort vervolgd.Links

www.flandersflooringdays.com
www.fedustria.be

Tags

Nieuws, interieur, beurs, vlaanderen, vloer, vloeren, laminaat, pvc, lvt, rigid core, tapijt, tegel, parket, #balta, #unilin, #moduleo, #quickstep, #coretec, #lano, #beaulieu, #flanders, #fedustria

Gerelateerd nieuws
 
Trappen van Coretec vloeren
lees verder
 
Nieuwe catalogus Hamat
lees verder
Gietvloeren van plastic afval
Onder de naam The Good Floor maakt de Rotterdamse startup circulaire, terrazzo design gietvloeren van zwerfplastic uit rivieren en afgedankt plastic uit de kledingindustrie.
lees verder
Ommezwaai Inretail
Nog geen twee maanden geleden zei Inretail keihard 'nee' tegen tegen het Corona ToegangsBewijs (CTB) namens de meerderheid van de Nederlandse winkeliers. Nu is dat ineens toch weer bespreekbaar.
lees verder
Interieurretail november stabiel
De Nederlandse detailhandel heeft in november 5,2% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 2,6% hoger, waarbij de inflatie dus duidelijk zichtbaar wordt. De interieur retail bleef stabiel.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden