Flanders Flooring Days aangekondigd

Maandag 27 december 2021

Een nieuwe beurs op het gebied van vloeren! Van 2 tot en met 5 mei 2022 zullen de Flanders Flooring Days plaatsvinden op een locatie in Vlaanderen die later bekend zal worden gemaakt.
Flanders Flooring Days aangekondigd

De nieuwe beurs Flanders Flooring Days in België is bedoeld voor iedereen in de vloerenbranche. Vlak voor Kerst is er een korte teaser verstuurd om het idee alvast voor te stellen.

 

Er worden diverse deelnemers genoemd, zoals Balta Group, Beaulieu International Group, Belgotex International Group, Coretec Floors (US Floors), Lano Carpets en de Unilin Group. Veel grote namen uit Vlaanderen dus!

 

Uit het bericht blijkt dat de URL is vastgelegd (www.flandersflooringdays.com), maar er nog geen website live is. Wordt zeker binnenkort vervolgd.Links

www.flandersflooringdays.com
www.fedustria.be

Tags

Nieuws, interieur, beurs, vlaanderen, vloer, vloeren, laminaat, pvc, lvt, rigid core, tapijt, tegel, parket, #balta, #unilin, #moduleo, #quickstep, #coretec, #lano, #beaulieu, #flanders, #fedustria

Gerelateerd nieuws
Coretec weer beste
Voor de tweede keer is US Floors, de fabrikant van de bekende Coretec vloeren, tot de beste rigid-core producent uitgeroepen.
lees verder
Nieuw Intr point in Nuth
Per vandaag, 1 augustus, is het meest zuidelijk gelegen Intr Point verhuisd naar een nieuwe, grotere en klimaatneutrale locatie in Nuth.
lees verder
Tips voor goede werkkleding!
[Sponsored artikel] - Bij (ver)bouwen, klussen of renoveren is het motto: 'goed gereedschap is het halve werk'. Naast gereedschap geldt dat ook voor andere zaken. Waar moet je aan denken bij het kiezen van de juiste werkkleding?
lees verder
Heimtextil 2023 al populair
De planning voor de volgende Heimtextil in januari 2023 is in volle gang. De branche verwacht aan het begin van seizoen 2023/24 een internationaal platform voor huis- en contracttextiel, interieurdesign en trends.
lees verder
Incoda 2022 komt eraan!
De Incoda wordt georganiseerd van 11-13 september. Dit jaar wordt het een feestelijke editie met een uitgebreid programma, waaronder Incodaís eerste festival.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden