Extra openingsdag DWI

Donderdag 27 februari 2020

Maandag 2 maart is het weer MarketdayXL of TradeMondayXL in De Woonindustrie (DWI), waarbij ook de afdelingen Home&Living, Verlichting en Slapen geopend zijn. Zondag 8 maart is er een extra openingsdag.
Extra openingsdag DWI

De extra openstelling van DWI in Nieuwegein op zondag 8 maart heeft natuurlijk te maken met het evenement Spotlight dat op 8 en 9 maart wordt gehouden in de aanpalende Beursfabriek. De openingstijden zijn van 10-17 uur.

Uiteraard zullen de exposanten van in ieder geval Home & Living de kans niet voorbij laten gaan om aanwezig zijn om bezoekers hun aanbod te laten zien.

Maar ook beddenagent JWR, dat sinds begin deze maand in DWI met een permanente stand neergestreken is, zal die gelegenheid niet voorbij laten gaan om bezoekers kennis te kunnen laten maken met hun slaapsystemen, het nieuwe concept Unicata (foto) van Röwa (Rössle & Wanner) in het bijzonder.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.jwrbedden.nl
www.roewa.com
www.spotlight-event.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slaapcomfort, slaapbranche, slaap, slapen, slaapfabrikant, bed, bedtextiel, matras, dekbed, kussen, laken, hoeslaken, lattenbodem, slaapsegment, slaapconcept, verlcihting, lamp, licht, decoratie, accessoires, speelgoed, agent, vertegenwoordiging, #dewoonindustrie, #jwrbedden, #roewa, #spotlightevent

Gerelateerd nieuws
Stockholm bed van Richard Lampert
Op vakbeurs IMM presenteerde de Duitse meubelfabrikant Richard Lampert dit jaar het nieuwe Stockholm bed. Dit is gebaseerd op het stapelbare Lönneberga-ontwerp.
lees verder
Data vakbeurs DWI bekend
De data van de najaarsvakbeurs in DWI (De Woonindustrie) waren al bekend, nu zijn ook de data van de voorjaarsbeurs in 2021 reeds vastgelegd.
lees verder
Vierde generatie Mateboer
Bij woningtextielgroothandel Eurogros in Hoogeveen is het weer feest: een nieuwe telg van de familie Mateboer is geboren!
lees verder
 
Ruim miljoen injectie Naduvi
lees verder
Hart van Nicole
In deze tijd van onzekerheid wil Nicole van Toor van Headlam de interieurbranche een hart onder de riem steken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden