Extra openingsdag DWI

Donderdag 27 februari 2020

Maandag 2 maart is het weer MarketdayXL of TradeMondayXL in De Woonindustrie (DWI), waarbij ook de afdelingen Home&Living, Verlichting en Slapen geopend zijn. Zondag 8 maart is er een extra openingsdag.
Extra openingsdag DWI

De extra openstelling van DWI in Nieuwegein op zondag 8 maart heeft natuurlijk te maken met het evenement Spotlight dat op 8 en 9 maart wordt gehouden in de aanpalende Beursfabriek. De openingstijden zijn van 10-17 uur.

Uiteraard zullen de exposanten van in ieder geval Home & Living de kans niet voorbij laten gaan om aanwezig zijn om bezoekers hun aanbod te laten zien.

Maar ook beddenagent JWR, dat sinds begin deze maand in DWI met een permanente stand neergestreken is, zal die gelegenheid niet voorbij laten gaan om bezoekers kennis te kunnen laten maken met hun slaapsystemen, het nieuwe concept Unicata (foto) van Röwa (Rössle & Wanner) in het bijzonder.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.jwrbedden.nl
www.roewa.com
www.spotlight-event.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slaapcomfort, slaapbranche, slaap, slapen, slaapfabrikant, bed, bedtextiel, matras, dekbed, kussen, laken, hoeslaken, lattenbodem, slaapsegment, slaapconcept, verlcihting, lamp, licht, decoratie, accessoires, speelgoed, agent, vertegenwoordiging, #dewoonindustrie, #jwrbedden, #roewa, #spotlightevent

Gerelateerd nieuws
 
Extra groen bij Ntgrate
lees verder
PPC opent in Groningen
Het nieuwe vijfde filiaal in Groningen van grossier Plinten & Profielen Centrale (PPC) uit Wijk bij Duurstede is sinds vrijdag open.
lees verder
Make-over toonzaal Dez
De bedrijfstoonzaal van De Eiken Zetel (Dez) in Eeklo krijgt een grote make-over. Een oppervlakte van 560 vierkante meter is volledig gestript en krijgt een volledig nieuwe invulling.
lees verder
 
Meer cash & carry Mars & More
lees verder
Toonen Ridder
André Toonen van Cunera liet via Facebook vanavond weten koninklijk te zijn onderscheiden als Ridder in de orde van Oranje Nassau.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden