Emma Two onderweg

Maandag 17 augustus 2020

Het gaat goed met Emma, het matrassenmerk van Emma - The Sleep Company. In juni werd het miljoenste matras verkocht en nu komt een nieuw matras op de markt, de Emma Two.
Emma Two onderweg

Hoewel Emma adverteert met één type matras voor elke slaper zijn er inmiddels drie typen op de markt. Emma – The Sleep Company (sinds kort voor 50,1% in handen van de firma Franz Haniel & Cie. GmbH) biedt de Emma Original, Emma 02 en Emma One aan.

 

Nu wordt de Emma Two geïntroduceerd. De matras is nog niet beschikbaar in Nederland, maar wordt in Duitsland al wel via de website van het bedrijf verkocht. Met de nieuwe variant wil Emma – The Sleep Company de Emma One verder verbeteren. De matraskern van de Emma Two heeft een dubbele structuur en moet bij uitstek geschikt zijn mensen met gewone lichaamstypes in rug-, zij- en buikligging. De twee zijden van Emma Two zijn verdeeld in een zij- en buikslaper of rugslaper zijde. Als het Emma logo op het voeteinde staat slaapt de klant op de zij- buikslaper zijde en kunnen schouder en bovenlichaam licht zinken. Als het matras 180 graden gedraaid is staat het logo op het hoofdeinde en is de matras geschikt voor rugslapers.

 

Emma Two is middelhard (H3) en gemaakt met schuim uit Duitsland. De variant van 90x200 staat op de Duitse website voor € 299 en de variant van 140x200 voor € 439 te koop. Dit is goedkoper dan de huidige modellen op de Nederlandse website. Wanneer Emma Two in Nederland beschikbaar is is nog niet bekend.Links

www.emma-matras.nl
www.emma-matratze.de
www.emma-sleep.com

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning, interieur, inrichting, bed, meubel, slaap, slapen, matras, ledikant, nachtrust, online, woonbranche, e-commerce, e-business, Ecommerce, internet, shop, webshop, #bettzeit, #thesleepcompany, #emmasleep, #emmamatras, #emmamatratze, #emmatwo

Gerelateerd nieuws
Ja, de Imm gaat door!
Door de Corona-pandemie worden er veel vragen gesteld of er beurzen in Keulen georganiseerd kunnen worden. Het antwoord is: ja! De Imm Cologne in januari 2021 gaat door!
lees verder
Suite702 helemaal up-to-date
Suite702, de Nederlandse leverancier van bed- en badlinnen, breidt zijn collectie beddengoed uit met vijf nieuwe kleuren.
lees verder
Van Manen start door
Per 1 september is Van Manen Slaapkamers in Barneveld op hetzelfde adres doorgestart onder een nieuwe eigenaar.
lees verder
 
Geen Frankfurt-beurzen tot Q1 2021
lees verder
Belgica failliet
De bekende meubelzaak Meubelen Belgica nv in Antwerpen, ook handelend onder de naam Livin' Belgica, is vorige week failliet verklaard.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden