Effen in spotlicht bij Artex

Donderdag 13 augustus 2020

Artex heeft een passie voor uni’s. De kleuren van de stoffenfabrikant worden in de verfkeuken van het bedrijf gemaakt. Een samenspel tussen ontwerpers en verfkeukenspecialisten.
Effen in spotlicht bij Artex
Effen in spotlicht bij Artex Effen in spotlicht bij Artex Effen in spotlicht bij Artex

Handwerk. Ambachtelijk. Daar houdt stoffenfabrikant Artex van. Kruiden, gesteenten, aarde, zand, veren, schubben, het bos; allemaal inspiratie voor interieurspecialisten (foto 1). Kleuren die een huis aankleden. Kleuren die ervoor zorgen dat ons interieur opvalt en spreekt, of juist subtiel nuanceert of misschien gewoon geen kleur, maar kiezen voor zwart of wit.

 

Nuno van Kendix (foto 2) is een 100% linnen stof. Volgens Artex is het een warme stof voor een rijk interieureffect. In 17 poedertinten waaronder blauwen, groenen en rozen.

 

Bries van Artelux (foto 3) is een brandvertragende gesloten stof, flinterdun met een subtiele transparantie. Heel soepel. In een kleurenpalet van petrol en ijsblauw tot natuurlijke aardetinten. Bries heeft volgens het bedrijf een hoge aaibaarheidsfactor en is beschikbaar in 10 kleuren.

 

Cliff van De Ploeg (foto 4) is een karakteristieke kamerhoge gordijnstof, geweven in een combinatie van linnen en polyester. Hierdoor ontstaat de natuurlijke look van linnen gecombineerd met de stabiele, onverwoestbare eigenschap van polyester. Cliff is gesloten, heeft akoestische eigenschappen, is er in 8 kleurvarianten, wasbaar en kamerhoog.

 

Naast Kendix Allure, Loft79 en Your Edition zijn Kendix, Artelux en De Ploeg labels van Hunter Douglas-dochter Artex. Kendix Allure heeft een showroom in het ETC Design Center in Culemborg en uiteraard aanwezig op de ETC Design Experience van 20-22 september. Vooraf hiervoor aanmelden is noodzaak.Links

www.artelux.com
www.artex.hde.nl
www.deploeg.com
www.etcdesigncenter.nl
www.kendix.nl
www.loft79.nl
www.loft79.be
www.youredition.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, raam, venster, raamdecoratie, interieurbekleding, weefstof, confectie, gordijnstof, interieurstof, drukstof, verduister, verduisterend, woonaccessoire, #artex, #artelux, #loft79, #youredition, #deploeg, #kendix, #kendixallure, #etcexpo, #etcdesigncenter, #etcdesignexperience

Gerelateerd nieuws
Online magazine van IMM
Deze maand introduceert vakbeurs IMM cologne een nieuwe manier om vakprofessionals te informeren. Via het nieuwe online magazine biedt IMM regelmatig trends en inzichten uit de branche.
lees verder
Nieuwe Wallpepper collecties
Het Italiaanse Wallpepper maakt zijn behang in eigen land, op PVC-vrije, ecologische dragers, gemaakt van textielvezels en cellulose. Dit najaar presenteert het bedrijf een scala aan nieuwe collecties, van modern tot fantasierijk.
lees verder
Oprichter Habitat overleden
De Britse interieurdesigner Terence Conran, oprichter van interieurketen Habitat, is op 88-jarige leeftijd overleden.
lees verder
Trendthema 21/22 Heimtextil bekend
Nothing New, Everything New is het trendthema voor Heimtextil. Van 12-15 januari 2021 wordt dit in de Trend Space van de beurs uitgewerkt, maar de organisatie blikt alvast vooruit op de vier onderliggende trends.
lees verder
Natuurlijk en tijdloos Pierre Frey
Dit najaar presenteert Pierre Frey de eerste collectie wandbekleding in de Natecru Textures serie. De naam verraad het al, natuurlijke en ecru tinten staan hierin centraal.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden