Badkamerbehang vol dieren

Vrijdag 14 augustus 2020

Wie wil er nou geen giraffe, olifant, zebra of tijger in z'n badkamer? Of anders een walvis of tropische tuin? Postable Papergoods of Creative Lab Amsterdam biedt het aan.
Badkamerbehang vol dieren
Badkamerbehang vol dieren Badkamerbehang vol dieren Badkamerbehang vol dieren Badkamerbehang vol dieren

Creative Lab Amsterdam, de handelsnaam van Postable Papergoods bv, verkoopt behang, wenskaarten en notitieboekjes. Het bedrijf van Nienke van der Leer (foto 1 rechts; website Bink) en Heleen van Nierop - eind november 2018 ingeschreven bij de kamer van koophandel - lanceert een nieuwe collectie behang die vanaf 1 september 2020 verkrijgbaar is en geschikt voor badkamers. Ook biedt het behangcirkels (diameter 145 cm) aan, die recent ook door een andere behangleverancier werden aangekondigd.

De inspiratie voor de nieuwe behangcollectie heeft Creative Lab Amsterdam gehaald uit het dieren- en plantenrijk. De ontwerpen vallen op door de vele fijne details en veel kleur. Hierbij wordt gebruik gemaakt van eco friendly inkten. Het behang heeft volgens het bedrijf dan ook een Greenguard Gold Certification, die zou aangeven dat de luchtkwaliteit in de ruimte goed blijft.
 
Tropische vogels, bloempatronen en boslandschappen wisselen elkaar af in de ontwerpen van de nieuwe Creative Lab Amsterdam collectie. Het kleurbeeld van de collectie combineert poedertinten met frisse en heldere kleuren. Er zijn ontwerpen waardoor elke muur in huis verandert in een verhaal: van een uitzicht op een oceaan met walvissen, tot tropische bossen en een Afrikaanse savanne.

Creative Lab Amsterdam heeft zich voorgenomen elk jaar twee stationery collecties en een behangcollectie te lanceren. Naast behang in standaardformaten kan op maat gemaakt behang gerealiseerd worden. Inmiddels claimt Creative Lab 800 verkooppunten in 31 landen te hebben!Links

www.creativelabamsterdam.com

Tags

Nieuws, inrichting, interieur, wonen, woning, formule, winkel, retail, shop, outlet, dhz, doe-het-zelf, doehetzelf, doe het zelf, dhz, woon, woontextiel, woningtextiel, textiel, verf, wand, behang, deco, decoratie, wand, behang, bekleding, muur, #behangcircels, #wallcircles, #creativelabamsterdam, #postablepapergoods

Gerelateerd nieuws
Online magazine van IMM
Deze maand introduceert vakbeurs IMM cologne een nieuwe manier om vakprofessionals te informeren. Via het nieuwe online magazine biedt IMM regelmatig trends en inzichten uit de branche.
lees verder
Nieuwe Wallpepper collecties
Het Italiaanse Wallpepper maakt zijn behang in eigen land, op PVC-vrije, ecologische dragers, gemaakt van textielvezels en cellulose. Dit najaar presenteert het bedrijf een scala aan nieuwe collecties, van modern tot fantasierijk.
lees verder
Oprichter Habitat overleden
De Britse interieurdesigner Terence Conran, oprichter van interieurketen Habitat, is op 88-jarige leeftijd overleden.
lees verder
Trendthema 21/22 Heimtextil bekend
Nothing New, Everything New is het trendthema voor Heimtextil. Van 12-15 januari 2021 wordt dit in de Trend Space van de beurs uitgewerkt, maar de organisatie blikt alvast vooruit op de vier onderliggende trends.
lees verder
Natuurlijk en tijdloos Pierre Frey
Dit najaar presenteert Pierre Frey de eerste collectie wandbekleding in de Natecru Textures serie. De naam verraad het al, natuurlijke en ecru tinten staan hierin centraal.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden