Andre Bovekerk overleden

Vrijdag 14 augustus 2020

André Bovekerk, een bekende uit de vloerenbranche en sinds kort werkzaam bij Leoxx als inside sales manager, is zaterdag 8 augustus plotseling overleden.
Andre Bovekerk overleden

'Met grote verslagenheid en intens verdriet hebben wij kennisgenomen van het plotselinge overlijden van onze zeer gewaardeerde collega en medewerker André Bovekerk (foto). André was nog maar kort werkzaam bij Leoxx als inside sales manager, maar voelde zich al snel thuis in ons hechte team. Een aantal van ons kende André al langer uit de vloerenbranche en heeft meerdere jaren met veel plezier met hem samen mogen werken.' Zo laat Leoxx uit Houten weten.

André, pas 47 jaar oud, was sinds 2008 werkzaam bij Heuga/Interface en sinds juli dus bij Leoxx. Vele relaties die door de jaren heen met André hebben samengewerkt, hebben mooie en warme herinneringen aan hem. 'Betrokken, vriendelijk, behulpzaam en een rots in de branding; André stond voor iedereen klaar. Een collega om op te bouwen en een man met een groot hart. Zijn professionaliteit, servicegerichtheid en praktische werkwijze waren kenmerkend voor hem. Positief als hij was, zorgde hij voor veel gezelligheid en vrolijkheid. André laat voor ons een enorme leegte achter, niet alleen als collega maar ook als mens. Als echte familieman was André enorm trots op zijn gezin. Onze gedachten zijn bij zijn vrouw Nicole, zoons Dennis en Rick en bonusdochters Britt en Lynn. Wij wensen hen veel kracht en sterkte toe bij het dragen van dit plotselinge verlies.'

De uitvaart van André heeft gisteren, donderdag 13 augustus 2020 in besloten kring plaatsgevonden. Voor wie een bericht aan zijn gezin en familie en/of een mooie herinnering aan André wil achterlaten, is een online condoleanceregister geopend.
Links

www.heuga.com
www.interface.com
www.leoxx.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, vloerbedekking, pvc, vinyl, parket, hout, laminaat, stoffering, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, reparatie, mortel, gietvloer, personalia, dood, gestorven, sterfgeval, overleden, overlijden, in memoriam, #heuga, #interface, #leoxx #overleden

Gerelateerd nieuws
Online magazine van IMM
Deze maand introduceert vakbeurs IMM cologne een nieuwe manier om vakprofessionals te informeren. Via het nieuwe online magazine biedt IMM regelmatig trends en inzichten uit de branche.
lees verder
 
One Ground, one world van Parador
lees verder
Italiaanse vloeren
Twee nieuwe tapijt collecties van Interfloor hebben Italiaanse namen. De Piazza werd vorige maand geďntroduceerd en begin deze maand de Sienna.
lees verder
Meubelcollectie Mart Visser
Mart Visser presenteert een eigen nieuwe eclectische meubelcollectie in zijn kantoor van 15 september tot 15 november 2020.
lees verder
Verlies voor Headlam
De resultaten in het eerste half jaar van 2020 zijn bijzonder teleurstellend voor de Headlam Group, distributeur van vloerbedekkingen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden