Bankroet Recor onafwendbaar

Woensdag 12 augustus 2020

Twee resterende partijen die ge´nteresseerd waren om de in moeilijkheden verkerende meubelfabrikant Recor over te nemen zijn afgehaakt. Daardoor lijkt een faillissement een kwestie van tijd.
Bankroet Recor onafwendbaar

De Hasseltse meubelfabrikant Recor (foto; website) was een tijd geleden in moeilijkheden geraakt. Kortgeleden was er echter nieuws dat telgen uit de familie Corthouts een deel van het bedrijf had overgenomen. En voor het resterende deel waren nog kandidaat overnemers.

Deze zijn vorige week echter afgehaakt, zo meldden Belgische kranten. Hierdoor is stopzetting van de gerechtelijke reorganisatie gevraagd. Als dit gebeurt, is de faling van de meubelfabrikant - opgericht in 1949 - onafwendbaar en verdwijnen er circa 160 banen. Het bedrijf hoopt intussen nog wel lopende bestellingen te kunnen afwerken.Links

www.recor.be
www.recor-group.com
www.sofa-bed-company.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, meubel, kindermeubel, bed, slaap, slapen, ledikant, boxspring, fauteuil, bank, zitmeubel, tafel, bureau, buro, draaistoel, stoel, opschorting, surseance, failliet, bankroet, faling, boeken neerleggen, overname, overnemen, kopen, koop, redden, acquisitie, #recor, #recorgroup, #sofabedcompany, #sofabed

Gerelateerd nieuws
Online magazine van IMM
Deze maand introduceert vakbeurs IMM cologne een nieuwe manier om vakprofessionals te informeren. Via het nieuwe online magazine biedt IMM regelmatig trends en inzichten uit de branche.
lees verder
 
Montis in sierkussentjes
lees verder
Vakdagen DWI in volle gang
De Vakdagen in DWI (De Woonindustrie) zijn in volle gang. De vele slaapexposanten waren goed gemutst en hadden veel te melden. Op dinsdag 15 september en op 21 en 22 september zijn vakbezoekers nog welkom in Nieuwegein.
lees verder
 
Recordomzet voor Jysk
lees verder
Zuiver Banne
Vandaag produceert interieurbedrijf Zuiver officieel een nieuwe 'premium design'-collectie: Banne. De introductiecollectie bevat zes designs van vooraanstaande Nederlandse designers.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden