Najaar bij Mrs.Me

Woensdag 12 augustus 2020

Bedlinnen-label Mrs.Me van Bed Habits uit Amsterdam heeft haar najaarscollecties dekbedovertrekken, spreien en plaids en (sier) kussens vernieuwd
Najaar bij Mrs.Me
Najaar bij Mrs.Me Najaar bij Mrs.Me Najaar bij Mrs.Me Najaar bij Mrs.Me Najaar bij Mrs.Me

Het bedlinnen van Mrs.Me wordt gepositioneerd met de fijnste kwaliteit en ingetogen stijlen en rijke textuur. Er wordt gebruikt gemaakt van combinaties van natuurlijke materialen: katoen, lyocell, wol en linnen in vele tinten, zo stelt Bed Habits.
 
Mrs.Me heeft presentatie van haar producten gecombineerd in drie verschillende settings.

Zo bevat de slaapkamer setting Elysion (foto 1+ 2) een gewatteerde sprei, een 100% natuurlijk Tencel dekbedset Cocoon in de kleur Pearl met zwarte micro piping, bijpassende nekrolhoezen, opmerkelijke velours kussens met klaver dessin (Clover), een luchtige wollen plaid en tenslotte handbeschilderde sierkussens van papier (Kintsugi) ontworpen door oprichtster Lianne Ernst, verkrijgbaar in een beperkte oplage van 25 unieke stukken.
 
Mirage (foto 3 en 4) is de tweede slaapkamer setting, waaronder een duurzaam dekbedset (Cocoon Platinum) in de tint Platinum, rondom afgewerkt met witte contrasterende micro piping, het gewatteerde bedsprei Hero (150 x 300 cm), bijpassend sierkussen (45 x 60 cm) Hero en het gedurfde sierkussen Savage.

De setting Eclipse (foto 5 en 6) tenslotte is vooral zwart en wit. Dekbedset Feston is uitgevoerd in luxe witte katoen percale 400 thread count en omrand met een contrasterende festonsteek in Light Grey. Lammy is een zachte sprei van fake fur in de kleur Onyx op faux suede. Het dessin van sierkussen Swan van viscose katoen velours toont de contouren van witte zwanen, de achterzijde is van wol Graphite.

Deze drie nieuwe settings zijn vanaf najaar 2020 verkrijgbaar via woonwinkels en speciaalzaken in interieur, slaapkamers en bedtextiel. Agent voor België is Jositex, voor Nederland Karmijn.Links

www.bedhabits.com
www.jositex.be
www.karmijn.com
www.mrsme.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, huishoud, woonwinkel, detailhandel, meubilair, meubel, inrichting, tafel, stoel, retail, winkel, shop, woonboulevard, karpetten, textiel, decoratie, licht, lamp, accessoires, verlichting, kunst, #bedhabits, #jositex, #karmijn, #mrsme

Gerelateerd nieuws
Online magazine van IMM
Deze maand introduceert vakbeurs IMM cologne een nieuwe manier om vakprofessionals te informeren. Via het nieuwe online magazine biedt IMM regelmatig trends en inzichten uit de branche.
lees verder
Vakdagen DWI in volle gang
De Vakdagen in DWI (De Woonindustrie) zijn in volle gang. De vele slaapexposanten waren goed gemutst en hadden veel te melden. Op dinsdag 15 september en op 21 en 22 september zijn vakbezoekers nog welkom in Nieuwegein.
lees verder
 
Recordomzet voor Jysk
lees verder
Oprichter Habitat overleden
De Britse interieurdesigner Terence Conran, oprichter van interieurketen Habitat, is op 88-jarige leeftijd overleden.
lees verder
 
Terugnameplicht matrassen
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden