Dyreskinn sluit boeken

Donderdag 04 juni 2020

De Dutch Deco Group uit Rotterdam, beter bekend onder de naam Dyreskinn, is eergisteren failliet verklaard door de Rechtbank Rotterdam.
Dyreskinn sluit boeken

Onder het geregistreerde merk Dyreskinn, in augustus 2014 opgericht door Jeroen Priem, verkocht Dutch Deco ecologische gelooide schapenvachten (foto; website), kussens, stoelpads, zitzakken, poefs en andere huiden. Dyreskinn is het Noorse woord voor dierenvacht.

De vachten zijn afkomstig van Nederlandse, Duitse, Engelse en Scandinavische dieren. Het label werd  vertegenwoordigd door Stas Home Deco en was eerder te vinden op Showup en diverse andere vakbeurzen. Dit voorjaar was het bedrijf met een showroom neergestreken in DWI in Nieuwegein.

De curator is Vincent van den Bos van Dvan Advocaten.

 Links

www.dvan.nl
www.dyreskinn.nl
www.stashomedeco.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, atelier, gordijnatelier, gordijnenatelier, passement, gordijnband, rails, failliet, bankroet, sanering, herstructurering, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, overname, 68697619, #dyreskinn, #dutchdecogroup, #dutchdeco, #stashomedeco

Gerelateerd nieuws
Vakbeurzen post lockdown
Het is een vreemde tijd, ook voor vakbeurzen. Eerst werden vele afgelast, maar in september vindt de eerste vakbeurs voor consumentengoederen weer plaats in Hamburg: Nordstil, van 5 tot en met 7 september.
lees verder
 
Arli overgenomen
lees verder
Forest gaat draadloos
Vanaf deze zomer is de Forest Shuttle, ook verkrijgbaar als een draadloze accumotor. De Shuttle iOn is daarmee geschikt voor ruimtes waar geen stroomvoorziening in de buurt is.
lees verder
 
Twee keer zoet bij Essenza
lees verder
Orgatec 2020 ook gecanceld
Ook de biŽnnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen heeft de editie van 2020, die van 27-31 oktober 2020 gepland was, opgeschort.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden