Droombehang

Vrijdag 11 maart 2016

Het jonge bedrijf La Aurelia heeft kortgeleden een bijzonder nieuw ontwerp gepresenteerd in haar Dutch Dreams behangcollectie.
Droombehang
Droombehang

Het gaat om 'The Journey' wat associaties heeft met zilte zee, woeste wolken, ruige golven, kortom: overzeese avonturen en ontdekkingsreizen. La Aurelia noemt het ook dan ook niet gewoon behang, maar een mural.

Naast ‘Dutch Dreams’, is La Aurelia bezig met het ontwikkelen van andere behangcollecties. Alle ontwerpen worden op ambachtelijke wijze met precisie vervaardigt. Op de site zijn nog meer ontwerpen te zien.

 Links

www.la-aurelia.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, wand, wandbekleding, afwerking, muur, mural, behang, kunst

Gerelateerd nieuws
Gordijnenatelier Rohlan failliet
Gordijnenatelier Rohlan bv uit Coevorden is afgelopen dinsdag failliet verklaard.
lees verder
Nieuwe exposanten Proposte 2019
Proposte wordt half april gehouden bij Villa Erba. Met negen nieuwe exposanten die bezoekers en klanten van over de hele wereld verwelkomen.
lees verder
Start Parket Woontotaal Academy
Vanaf deze maand gaat Woontotaal Academy in Zoetermeer trainingen en opleidingen verzorgen voor de parketbranche. Bijlard International zal met Floor-producten de trainingen ondersteunen.
lees verder
Homed bij Hubo en Multimate
Is het assortiment van een doe-het-zelf keten als Karwei al steeds meer in de richting van interieur geschoven, ook DGN Retail is dat van plan met de shop-in-shop presentatie Homed bij haar dhz-ketens Hubo en Multimate.
lees verder
 
Kvadrat neemt Verosol over
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden