Doorstart Strand West in Nieuwe Oost

Maandag 28 oktober 2019

Oud werknemers van de Utrechtse interieurzaak Strand-West op de Oudegracht hebben een winkel geopend op de Burgemeester Reigerstraat in Utrecht-Oost.
Doorstart Strand West in Nieuwe Oost

Afgelopen zaterdag is de winkel geopend zo meldt Duic. De interieurzaak heet Nieuwe Oost en is gestart door vier oud-medewerkers van Strand West, dat een half jaar geleden failliet ging.

Henk Jan Borst werkte bijna 20 jaar bij Strand West. Samen met drie collega’s maakte hij plannen om een nieuwe zaak te openen. De nieuwe woonwinkel mikt op het hoge middensegment en is gevestigd in een in 2016 gebouwd pand aan de Burgemeester Reigerstraat 12 (foto), waar tot enkele maanden terug een concept store gevestigd was van woonwinkel Rachmaninoff op de Vismarkt. De locatie zit aan de andere kant van het spoor tegenover collega-woonwinkel Klaarenbeek.

Naast winkel is het vooral een studio waar advies wordt gegeven en samen met de klant wordt gewerkt tot een ontwerp. Nieuw Oost is overigens nog niet helemaal klaar en dus volgt een officieel openingsfeest later. En Rachmaninoff heeft inmiddels een tweede winkel op de Oudegracht 365 onder de naam Appartement 365.Links

www.klaarenbeek.nl
www.nieuwe-oost.nl
www.rachmaninoffshop.nl
www.rachmaninoffwonen.nl
www.strandnl.nl
www.strandwest.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, binnenuis, architect, meubel, architect, retail, detaillist, winkel, outlet, shop, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, behang, wandbekleding, accessoires, decoratie, verlichting, failliet, bankroet, sanering, herstructurering, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, overname, utrecht, #klaarenbeek, #nieuweoost, #rachmaninoffwonen, #strandnl, #strandwest

Gerelateerd nieuws
Horrenseizoen komt eraan
Het voorjaar komt eraan en dus is het tijd om het nieuws in de Multisol horren collectie onder de aandacht te brengen. Deze wordt geleverd door Headlam.
lees verder
 
LED verlichting niet verplicht
lees verder
Divers aanbod op Spotlight
Op 8 en 9 maart vindt in Nieuwegein de voorjaarseditie van vakbeurs Spotlight plaats. Hier wordt een uitgebreid aanbod aan decoratie-artikelen getoond. Van woonaccessoires, homedeco, design, gifts, gedekte tafel, speelgoed, tot stationery en lifestyle.
lees verder
Kranendijk accountmanager Bijlard
Op 1 februari jl. is Erik Kranendijk als accountmanager Oost-Nederland bij Bijlard International in dienst getreden.
lees verder
Nieuwe legvoorschriften vloeren
Vloerenleggers opgelet! Jullie mening wordt gevraagd om te komen tot een nieuwe versie ter vervanging van de huidige Legvoorschriften Parket uit 2012.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden