Karpet met korting van Headlam

Maandag 28 oktober 2019

Headlam speelt in op de velours trend. De groothandel levert niet alleen velours gordijnen, maar denkt ook mee over het vloerkleed dat hier goed bij past.
Karpet met korting van Headlam
Karpet met korting van Headlam

Velours gordijnen passen volgens Headlam niet alleen bij een romantisch of landelijk interieur. De groothandel stelt dat deze soort gordijnen ook goed passen in een urban of industrieel interieur, of in een zachte tint bij een Scandinavische stijl.

 

Headlam raadt aan om een veloursgordijn te combineren met het vloerkleed Lago Mix. Dit hoogpolige kleed van 100% polyester garen bestaat uit twee uiteenlopende kleuren polen. Hierbij is aan de warmkleurige vloerkleden een ijzige tint toegevoegd. Lago Mix is ook gemêleerd.

 

Headlam geeft nu 10% korting op drie kleuren (69, 31, 63, foto 2) uit deze collectie. Als stalenset kosten zij € 15. De actie is geldig tot 30 november.Links

www.headlam.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, vloer, leggen, vloeren, parket, textiel, bekleding, behang, wandbekleding, stofferen, stoffering, meubelstof, gordijn, stof, raambekleding, raamdecoratie, gordijn, stof, velours, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, meubelbekleding, karpet, #Headlam

Gerelateerd nieuws
Horrenseizoen komt eraan
Het voorjaar komt eraan en dus is het tijd om het nieuws in de Multisol horren collectie onder de aandacht te brengen. Deze wordt geleverd door Headlam.
lees verder
Kranendijk accountmanager Bijlard
Op 1 februari jl. is Erik Kranendijk als accountmanager Oost-Nederland bij Bijlard International in dienst getreden.
lees verder
Nieuwe legvoorschriften vloeren
Vloerenleggers opgelet! Jullie mening wordt gevraagd om te komen tot een nieuwe versie ter vervanging van de huidige Legvoorschriften Parket uit 2012.
lees verder
ERFMI tekent voor hergebruik
Het Europese instituut voor producenten van veerkrachtige vloeren ERFMI heeft de verklaring van de Circular Plastics Alliance ondertekend. Samen met meer dan 100 partners in de waardeketen voor kunststoffen zet ERFMI zich in voor het gebruik of produceren van meer herbruikbare kunststoffen.
lees verder
 
Boomschors- en ananastextiel via Campo
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden