Karpet met korting van Headlam

Maandag 28 oktober 2019

Headlam speelt in op de velours trend. De groothandel levert niet alleen velours gordijnen, maar denkt ook mee over het vloerkleed dat hier goed bij past.
Karpet met korting van Headlam
Karpet met korting van Headlam

Velours gordijnen passen volgens Headlam niet alleen bij een romantisch of landelijk interieur. De groothandel stelt dat deze soort gordijnen ook goed passen in een urban of industrieel interieur, of in een zachte tint bij een Scandinavische stijl.

 

Headlam raadt aan om een veloursgordijn te combineren met het vloerkleed Lago Mix. Dit hoogpolige kleed van 100% polyester garen bestaat uit twee uiteenlopende kleuren polen. Hierbij is aan de warmkleurige vloerkleden een ijzige tint toegevoegd. Lago Mix is ook gemêleerd.

 

Headlam geeft nu 10% korting op drie kleuren (69, 31, 63, foto 2) uit deze collectie. Als stalenset kosten zij € 15. De actie is geldig tot 30 november.Links

www.headlam.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, vloer, leggen, vloeren, parket, textiel, bekleding, behang, wandbekleding, stofferen, stoffering, meubelstof, gordijn, stof, raambekleding, raamdecoratie, gordijn, stof, velours, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, meubelbekleding, karpet, #Headlam

Gerelateerd nieuws
Carpetright overgenomen
De bekende retailketen Carpetright wordt overgenomen door zijn grootste aandeelhouder, vermogensbeheerder Meditor. Voor een schijntje?
lees verder
Projectversie Coretec
US Floors heeft een projectversie van haar vloer Coretec uitgebracht: sterker, stabieler en dunner.
lees verder
Wood Works op Domotex
De speciale Wood Works tentoonstelling op Domotex 2020 nodigt bezoekers uit om de eigenschappen van hout te ervaren en leren kennen.
lees verder
 
Tevreden Decosit breidt uit
lees verder
Ontwerpwedstrijd 2019 Joke Veeze Foundation
De Joke Veeze Foundation, vernoemd naar de directeur van de Akademie Vogue (1945-2013), organiseert voor de vijfde keer een wedstrijd voor nieuw creatief talent.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden