Noviteiten op MBB 2019

Dinsdag 29 oktober 2019

Het is bijna zover, van zondag 3 tot woensdag 6 november is Meubelbeurs Brussel (MBB) het verzamelpunt voor meubelnoviteiten. De standhouders zijn druk bezig met de voorbereidingen om hun laatste nieuws te kunnen laten zien.
Noviteiten op MBB 2019
Noviteiten op MBB 2019 Noviteiten op MBB 2019

Zo laat Livingfurn bezoekers tijdens de Meubelbeurs Brussel kennis maken verschillende nieuwe collecties (foto 1, rechts), waaronder Kala en Jaxx. Livingfurn kenmerkt zich tot op heden door meubelen vooral te produceren in teakhout en mangohout, maar met deze twee nieuwe collecties biedt het bedrijf een nieuw product: de meubelen zijn vervaardigd uit mangohout dat zorgvuldig is afgewerkt met een beschermende zwarte finish. Beide collecties zijn strak vormgegeven, waardoor het materiaal volgens het bedrijf nóg meer spreekt.

Het merk Brix (foto 1, links) heeft een eigen stand, ook hier zijn verschillende noviteiten te zien. Livingfurn staat in hal 8 in stand 310 en Brix in stand 312.

 

Coesel collection staat dit jaar voor de tiende keer op Meubelbeurs Brussel. De collectie van dit bedrijf is de laatste jaren flink gegroeid en ook dit jaar belooft Coesel weer diverse noviteiten mee te nemen. Benieuwd hoe combinaties van eiken, ebony, wenge, brons en goud eruit zien? Ga dan vooral kijken, aldus de mysterieuze omschrijving van de firma uit Uitgeest. De Capri Riva serie (foto 2) werd vorig jaar geïntroduceerd in Brussel. Dit jaar werkt het bedrijf ook bij dit model met wenge en brons. Coesel staat in hal 3, tegenover de Square bar.

 

Al zolang designer Hans Daalder in het Nederlandse rivierengebied woont, is hij verliefd op de vergezichten, het gelaagde landschap, waarbij licht en donker elkaar afwisselen. De enige constructies gemaakt door de mens, zijn de bruggen die het landschap doorkruisen. In de meubelcollectie View (foto 3) voor Mintjes Furniture vertaalt hij deze bruggen als metalen onderstellen. Deze serie is te zien in hal 5, stand 201.

 

Bent u al geregistreerd? Dan zijn hier toegangsickets voor de Meubelbeurs Brussel te bestellen. Anders zijn deze na registratie bij de entree te verkrijgen.Links

www.livingfurn.nl
www.leftlabel.nl
www.coesel.nl
www.mintjens.be

Tags

Meubelbeurs Brussel, beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, Kids' corner, Brussels by Night, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, City, Fushion, Mozaďek, #meubelbeursbrussel, #mbb, #livingfurn, #leftlabel, #coesel, #mintjes

Gerelateerd nieuws
 
Inspiratie uit de Louis XV periode
lees verder
Spoga toch uitgesteld
De internationale outdoorbeurs Spoga + gafa zou van 6-8 september 2020 in Keulen worden gehouden. Verrassend genoeg is de beurs nu toch uitgesteld, naar een permanent andere datum!
lees verder
Design Tales in muurafwerking
Design Tales, een agenturenbedrijf voor meubelen en verlichting heeft een bijzondere uitbereiding. Het bedrijf wordt de Nederlandse ambassadeur van St. Leo.
lees verder
Wonenbeurs gaat digitaal
De VT Wonen & Designbeurs gaat dit jaar niet door in fysieke vorm, maar wordt gedurende de gehele maand oktober digitaal gehouden. De Let's get digital editie!
lees verder
 
Let's meet again op MBB!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden