Tegelplanken bij Parador

Dinsdag 29 oktober 2019

Parador presenteert nieuwe laminaat- en Modular One-planken in groot tegelformaat. De lancering vanaf 1 november omvat in totaal negentien vloeren in twaalf verschillende decors.
Tegelplanken bij Parador

De grootformaat (853 x 400 x 8 mm) pvc- en weekmakervrije Modular One en laminaat-vloerplanken van deze nieuwe Parador tegelcollectie zijn volgens de Duitse dochter van het Indiase bedrijf Hil stil en warm voor de voeten - voordelen ten opzichte van traditionele stenen of keramische tegels -, robuust en gemakkelijk te reinigen, geschikt voor vloerverwarming en ze hebben een authentieke uitstraling.
 
De decors zijn onder meer beton, graniet, ruwstaal, maar bijvoorbeeld ook antiek hout in 'shabby chic'. Ook zijn er vloeren met fijne ingewerkte ornamenten, die doen denken aan antieke tapijten. De grootformaat tegels met afgeschuinde langs- en kopse kanten zorgen voor een legpatroon met de charme van een echte tegelvloer.
 
Dankzij een beproefd klikmechanisme zijn de tegels volgens de Belgische agent Yepp gemakkelijk te leggen, dankzij de Aqua-Proof-kernplaat ook in vochtige ruimtes. De lage bouwhoogte en de zwevende plaatsing maken de grote tegels tot een prima oplossing bij renovatie.

Het assortiment van Parador, van origine een houtbewerkingsbedrijf, omvat laminaat, parket, panelen en vinyl vloeren. In Nederland wordt het bedrijf vertegenwoordigd door Intr.Links

www.intr.nl
www.paradorfloors.be
www.parador.nl
www.yepp.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, laminaat, wandpaneel, wand, wandpanelen, wandbekleding, leggen, stofferen, stoffering, overname, fusie, samenwerking, samen, koop, acquisitie, #parador, #hillimited, #paradorfloors, #yepp, #intr

Gerelateerd nieuws
Nieuwe wandlijm Uzin
Uzin introduceert UZIN KE 68 T. Deze 1-k hybridelijm is bedoeld om zwaardere bedekkingen zoals duo-planken, parket en harde soorten kunststof watervast aan de wand te bevestigen.
lees verder
Wonenbeurs gaat digitaal
De VT Wonen & Designbeurs gaat dit jaar niet door in fysieke vorm, maar wordt gedurende de gehele maand oktober digitaal gehouden. De Let's get digital editie!
lees verder
Vloeren van afval door Studio Wae
Studio Wae verwerkt productieafval van Interface, Tarkett en Forbo tot designtapijttegels. Hiermee worden circulaire designvloerbekleding en wandtapijten gecreëerd.
lees verder
Hoogste groei detailhandel
Het zijn bizarre tijden. Daar waar iedereen een grote crisis verwacht vanwege corona, beleefde de Nederlandse detailhandel in mei haar grootste groei in veertien jaar tijd.
lees verder
 
Vakbeurzen opgelucht
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden