Tegelplanken bij Parador

Dinsdag 29 oktober 2019

Parador presenteert nieuwe laminaat- en Modular One-planken in groot tegelformaat. De lancering vanaf 1 november omvat in totaal negentien vloeren in twaalf verschillende decors.
Tegelplanken bij Parador

De grootformaat (853 x 400 x 8 mm) pvc- en weekmakervrije Modular One en laminaat-vloerplanken van deze nieuwe Parador tegelcollectie zijn volgens de Duitse dochter van het Indiase bedrijf Hil stil en warm voor de voeten - voordelen ten opzichte van traditionele stenen of keramische tegels -, robuust en gemakkelijk te reinigen, geschikt voor vloerverwarming en ze hebben een authentieke uitstraling.
 
De decors zijn onder meer beton, graniet, ruwstaal, maar bijvoorbeeld ook antiek hout in 'shabby chic'. Ook zijn er vloeren met fijne ingewerkte ornamenten, die doen denken aan antieke tapijten. De grootformaat tegels met afgeschuinde langs- en kopse kanten zorgen voor een legpatroon met de charme van een echte tegelvloer.
 
Dankzij een beproefd klikmechanisme zijn de tegels volgens de Belgische agent Yepp gemakkelijk te leggen, dankzij de Aqua-Proof-kernplaat ook in vochtige ruimtes. De lage bouwhoogte en de zwevende plaatsing maken de grote tegels tot een prima oplossing bij renovatie.

Het assortiment van Parador, van origine een houtbewerkingsbedrijf, omvat laminaat, parket, panelen en vinyl vloeren. In Nederland wordt het bedrijf vertegenwoordigd door Intr.Links

www.intr.nl
www.paradorfloors.be
www.parador.nl
www.yepp.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, laminaat, wandpaneel, wand, wandpanelen, wandbekleding, leggen, stofferen, stoffering, overname, fusie, samenwerking, samen, koop, acquisitie, #parador, #hillimited, #paradorfloors, #yepp, #intr

Gerelateerd nieuws
Meer van Küberit op Domotex
Op vakbeurs Domotex (10 - 13 januari in Hannover) wil Küberit laten zien dat zijn profielen, profielsystemen en trapkantprofielen van aluminium niet alleen technisch steeds beter worden, maar ook optisch een verrijking voor de inrichting zijn.
lees verder
 
Domotex met vloeren, muren en plafonds
lees verder
Interieuromzet Q3 weer uitstekend
De Nederlandse detailhandel heeft in het derde kwartaal van 2019 3,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. En opnieuw doet de interieurbranche het veel beter.
lees verder
 
Nieuwe Lexus bij Interfloor
lees verder
Presentatie Domotex exposanten
Enkele Domotex-exposanten uit de Benelux gaven recentelijk een voorproefje van noviteiten die ze op de internationale vloerbedekkingsbeurs van 10-13 januari in Hannover gaan brengen. En een link naar gratis entreekaarten!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden