Domotex verplaatst naar mei

Dinsdag 01 september 2020

Helaas wordt ook vloerenbeurs Domotex in Hannover uitgesteld. Door de laatste ontwikkeling rond de Covid-19 pandemie is het evenement verplaatst van januari naar mei 2021.
Domotex verplaatst naar mei

Organisator Deutsche Messe geeft aan dat de onzekerheid over internationale reizen een belangrijke rol speelt bij het verplaatsen van Domotex. In januari 2020 kwam 70 procent van de bezoekers uit het buitenland en vertegenwoordigden de exposanten meer dan 60 landen. Vanwege het Corona virus hebben veel landen nu strikte reis- en quarantainevoorschriften ingevoerd, en het is onmogelijk te voorspellen hoe lang deze voorschriften van kracht zullen zijn.

Hoewel tweederde van de tentoonstellingsruimte - ongeveer 62.000 vierkante meter - al was geboekt en een uitgebreid hygiëneconcept was ontwikkeld om te voldoen aan de veiligheidsvoorschriften is daarom besloten om de volgende editie te laten plaatsvinden van 20-22 Mei 2021.

 

Ook in mei 2021 zal Domotex er anders uitzien dan men van de beurs gewend is. De beurs vindt van plaats van donderdag tot zaterdag en wordt een hybride evenement: een fysieke show aangevuld met virtuele onderdelen. Bezoekers die om verschillende redenen in mei niet kunnen reizen, krijgen dus in ieder geval de mogelijkheid om digitaal mee te doen. Voor exposanten garandeert het hybride formaat ook een breed internationale bereik.

 

Het Domotex-team werkt ook aan een digitale conferentie, die zal plaatsvinden op 15 januari 2021, oorspronkelijk de eerste dag van de beurs. Het keynote-thema Cover New Ground! is bedoeld om de industrie aan te moedigen te bespreken wat het 'nieuwe normaal in tijden van COVID-19' betekent voor tapijten en vloerbedekkingen en, met betrekking tot het ontwerp en de toepassing van vloeren, om inspiratie te bieden om verder te denken dan bestaande strategieën, visies en ervaringen. Meer informatie volgt.Links

www.domotex.de
www.messe.de
www.messe.be
www.hannover-beurs.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloeren, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, linoleum, tapijt, karpet, pers, oosterse tapijten, kelims, zieglers, entreemat, mat, entree, deurmat, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, vakdagen, vakbeurs, trend, outdoor, wellness, health, corona, covid19, #domotex, #domotex2021, #deutschemesse, #hannoverbeurs, #messe,

Gerelateerd nieuws
Bamboekarpetten
Na karpetten van hennep heeft Indikon onder het label Carpet Edition nu een nieuwe lijn karpetten van bamboe en katoen gepresenteerd.
lees verder
 
Bob naar Ball
lees verder
Best Wool in Piet Hein Eek hotel
Nog even en dan opent het hotel van Piet Hein Eek, aan de Halvemaanstraat op Strijp-R in Eindhoven. Een opvallend element in de dertien kamers zijn de kleurrijke, wollen vloerkleden en het tapijt van Best Wool, mede ontworpen met Studio Rens.
lees verder
HQ Karpetten
Vloeren- en deurmattenspecialist Hamat uit Genemuiden heeft nieuwe karpetten geďntroduceerd: de HQ Devotion collectie.
lees verder
 
Brusselse wafels in DWI
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden