Pastoe presenteert nieuwe modellen

Dinsdag 01 september 2020

Pastoe presenteert zijn nieuwe catalogus, in een ander formaat, met hierin verschillende nieuwe producten. Daarnaast is een groot aantal producten in prijs verlaagd.
Pastoe presenteert nieuwe modellen
Pastoe presenteert nieuwe modellen Pastoe presenteert nieuwe modellen

De nieuwe catalogus van meubelbedrijf Pastoe is een tijdschrift in plaats van een traditionele prijslijst. Dit is mogelijk doordat het bedrijf zijn collectie de afgelopen vier jaar heeft vereenvoudigd en merkte dat de configurator op de website goed wordt gebruikt door zijn dealers. De slimme, zelf ontwikkelde configurator maakt het samenstellen van een Pastoe kast eenvoudig en kent alle mogelijkheden en beperkingen van de collectie.

 

In de catalogus zijn natuurlijk ook nieuwe producten te vinden. Pastoe introduceert Frame F07 (een verhoogde versie van de verhoogde Frame foto 1), DB01 (foto 2), Dock, FM60 (foto 3) en een nieuwe serie Joost Selections. Ook is een groot aantal producten in prijs verlaagd. Dit is onder meer mogelijk door een aantal grote veranderingen die het bedrijf de afgelopen vier jaar aanbracht in het productieproces.Links

www.pastoe.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, meubel, project, woonaccessoire, kast, meubel, kleinmeubel, #pastoe

Gerelateerd nieuws
Meubelbeurs Brussel gaat toch door!
Er komt in 2020 toch nog een Meubelbeurs Brussel: een maand later dan oorspronkelijk gepland wordt het mogelijk de beurs digitaal te bezoeken!
lees verder
Fetim verhuisd
De Fetim Group is binnen Amsterdam verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Abram Dudok van Heelstraat.
lees verder
Antwerp Design Days Victors en Creadis
De Belgische agentuurbedrijven Creadis en Victors organiseren van 9-20 november de Antwerp Design Days. Pers, professionele klanten en relaties kunnen dan exclusief én coronaproof de nieuwste producten van hun merken ontdekken.
lees verder
 
Decor Concept Store Eichholtz
lees verder
 
Website nieuws De Valk
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden