Kwantum en Leen Bakker samen

Dinsdag 01 september 2020

De interieurformules Leen Bakker en Kwantum blijven zelfstandig bestaan, maar gaan wel samenwerken onder n directieteam, vooral online.
Kwantum en Leen Bakker samen

De ketenbedrijven Kwantum en Leen Bakker zitten sinds 2015 respectievelijk 2017 in het portfolio van investeerdersgroep Gilde. Nu gaan de bedrijven dus ook operationeel samenwerken onder de hoede van een nieuwe directieteam onder leiding van Leen Bakker-ceo Debbie Klein, zo meldt Retaildetail. Rob Berns, topman van Kwantum, wordt directeur strategie. Ook de overige managers komen van een van de twee ketens.

De twee formules blijven zich in de markt onder hun huidige namen presenteren, ieder met een eigen aanbod: Leen Bakker met vooral decoratie en meubelen, Kwantum met raambekleding en vloeren. Op de achtergrond lijkt vooral online samenwerking voor groei te moeten gaan zorgen. Zowel Kwantum als Leen Bakker zijn in België en Nederland actief met 110 respectievelijk 165 winkels en meer dan 2.000 respectievelijk 2.500 werknemers.Links

www.kwantum.nl
www.leenbakker.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, boxspring, detail, retail, nachtrust, kussen, matras, tijk, boxsping, beddengoed, lakens, overtrek, bedtextiel, dekbedovertrek, dekbed, laken, kussen, sprei, bedmode, dekbed, kussen, huur, lease, verhuur, woonwarenhuis, winkel, shop, outlet, keten, project, restaurant, woninginrichting, woninginrichtingsproducten, online, webshop, internet, meubel, samenwerken, overname, fusie, samenwerking, samen, #kwantum, #leenbakker

Gerelateerd nieuws
Indiase warmte Designers Guild
Volgens de leverancier van interieurstoffen en wandbekleding Designers Guild vieren de nieuwe Minakari collecties de warmte van India.
lees verder
Bio-stoelen van hennep
De kantoormeubelproducent Vepadrentea heeft een duurzame collectie stoelen gelanceerd met een kuip van hennep en hars als bindmiddel.
lees verder
Modulaire Molo
Molo is volgens Kettal een voorbeeld van een modulaire bank in zijn puurste vorm. De bank is gemaakt om zich makkelijk aan te passen aan de gewenste situatie en ruimte.
lees verder
 
Kauwgom-bubbel lamp
lees verder
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden