Digitale Woonstudio Roobol

Vrijdag 24 juli 2020

Digitale droomkamers, die kan de consument nu inrichten met de Digitale Woonstudio van Roobol. Alle producten die Roobol levert kunnen gebruikt worden in dit programma, dat beschikbaar is op de website van het bedrijf.
Digitale Woonstudio Roobol

De Digitale Woonstudio is ook duidelijk aanwezig in de Roobol winkels. De winkels in Barendrecht, Roosendaal, Rotterdam (Alexandrium) en Spijkenisse noemt het bedrijf vanaf nu experience centers. In zo’n experience center in huiskamerstijl staat op een groot scherm de digitale woonstudio centraal.

 

Hiermee wil Roobol de klant een goed beeld geven van de combinatie mogelijkheden die verschillende soorten vloeren, gordijnen, raambekleding en behang bieden. Roobol stylisten helpen de klanten met advies, maar ook met gebruik van de digitale woonstudio.

 

De Woonstudio-tool is ook op Roobol.com en in alle andere winkels beschikbaar. Daarnaast worden er vanaf nu wekelijks winkels omgebouwd tot experience centers.Links

www.roobol.com

Tags

Nieuws, wonen, wonen, woning, residentieel, interieur, inrichting, woonkamer, eetkamer, slaapkamer, logeerkamer, meubel, bed, gordijn, stof, raambekleding, interieurbekleding, vloer, woonartikel, woonaccessoire, retail, winkel, shop, outlet, filiaal, keten, winkelketen, franchise, formule, woonwinkel, detailhandel, winkelformule, inkoop, inkoopvereniging, inkoopcombinatie, #roobol, #digitalewoonstudio

Gerelateerd nieuws
Artelux gaat voor Luxury Living
Het stadse hotelleven staat centraal in Luxury Living van Artelux, een aanvulling op de collectie van het merk van Hunter Douglas dochter Artex.
lees verder
Veel aanmeldingen Spoga + Gafa
Organisatie Koelnmesse is erg positief over de vooruitzichten voor Spoga + Gafa. Deze beurs staat gepland van 30 mei tot 1 juni 2021 en heeft nu een boekingsstatus van 90%.
lees verder
 
Violetta terug in Nederland
lees verder
Ja, de Imm gaat door!
Door de Corona-pandemie worden er veel vragen gesteld of er beurzen in Keulen georganiseerd kunnen worden. Het antwoord is: ja! De Imm Cologne in januari 2021 gaat door!
lees verder
Suite702 helemaal up-to-date
Suite702, de Nederlandse leverancier van bed- en badlinnen, breidt zijn collectie beddengoed uit met vijf nieuwe kleuren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden