Mondiart in glazen koepel DWI

Donderdag 23 juli 2020

Mondiart heeft sinds kort een showroom in De Woonindustrie. Hier presenteert het bedrijf tijdens de Vakdagen onder meer de Stylist Choice collectie, samengesteld door vijf stylisten van BNS Crisp.
Mondiart in glazen koepel DWI

Mondiart is te vinden in lab 1, de bekende glazen koepel die uitkijkt op het Atrium van De Woonindustrie (DWI). Volgens de specialist in (wand)decoratie is de locatie in Nieuwegein midden in het land makkelijk te bereikbaar voor klanten. In de stand kunnen bezoekers alle Mondiart productgroepen bekijken, het wordt een inspiratieruimte met een greep uit de 8.000 verschillende artikelen die de firma verkoopt. Elke maandag is een Mondiart adviseur aanwezig om klanten te begeleiden.

 

Nieuw is de samenwerking met BNS Crisp, de beroepsvereniging voor Nederlandse stylisten die ook de thuisbasis heeft in DWI. Vijf stylisten van de vereniging hebben samen met Mondiart de nieuwe collectie Stylist Choice samengesteld. De Vakdagen in DWI vinden dit najaar plaats op 13-15 september (zondag t/m dinsdag) en 21-22 september (maandag + dinsdag). Registeren voor de beurs is verplicht en kan via deze link.

 

Behalve in DWI is de Stylist Choice collectie ook te zien tijdens ShowUp (27 en 28 september), daarnaast heeft Mondiart ook een eigen huisshow, op 30 en 31 augustus. In de eigen showroom van het bedrijf in Eindhoven zijn dan de nieuwe collecties te zien. Bezoekers zijn op afspraak zeer welkom en ontvangen de unieke Art Kappies mondkapjes van het bedrijf.Links

www.bnscrisp.nl
www.dewoonindustrie.nl
www.mondiart.com
www.showup.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, decoratie, accessoires, woonaccessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, textiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, smart home, afbouw, advies, marketday, marketdayxl, najaarsbeurs, #dwi, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #mondiart, #bnscrisp, #showup

Gerelateerd nieuws
Best Wool in Piet Hein Eek hotel
Nog even en dan opent het hotel van Piet Hein Eek, aan de Halvemaanstraat op Strijp-R in Eindhoven. Een opvallend element in de dertien kamers zijn de kleurrijke, wollen vloerkleden en het tapijt van Best Wool, mede ontworpen met Studio Rens.
lees verder
HQ Karpetten
Vloeren- en deurmattenspecialist Hamat uit Genemuiden heeft nieuwe karpetten geďntroduceerd: de HQ Devotion collectie.
lees verder
 
Decor Concept Store Eichholtz
lees verder
GIO Erkenning interieurproducten
Afgelopen vrijdag, 16 oktober, tijdens de DDW hebben meerdere fabrikanten Gio-erkenningen gekregen voor hun zitmeubelen en virtuele haard.
lees verder
 
Brusselse wafels in DWI
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden