Essenza Home verhuist

Woensdag 22 juli 2020

Na ruim 18 jaar gevestigd te zijn geweest in Amerongen, betrekt het Nederlandse interieur- en lifestylemerk Essenza Home in het najaar van 2020 haar nieuwe hoofdkantoor in Bunnik. Naast kantoren, komen hier ook een b2b-showroom en een brand store voor consumenten.
Essenza Home verhuist
Essenza Home verhuist Essenza Home verhuist

Volgens Essenza Home past de nieuwe locatie aan de Rumpsterweg (foto's 1 en 2) perfect bij de ambities van Essenza Home om een creatieve en inspirerende hub te worden op het gebied van interieur en lifestyle. Het nieuwe pand moet een centrale ontmoetingsplek worden, waar design, consument en retail samenkomen. Het nieuwe grote pand is goed bereikbaar met de auto, fiets en openbaar vervoer. Hiermee wil Essenza Home het woon-werkverkeer en daarmee zijn ecologische footprint verminderen.

 

Op de nieuwe locatie was tot mei van dit jaar woonwinkel Het Kabinet gevestigd. Deze winkel is nu verhuisd naar de overkant van dezelfde weg. Op dit moment wordt het pand van 2.500 m2 verbouwd en klaargemaakt voor de toekomst. Naast kantoren, een showroom en een brand store komen er ook een fotostudio en verschillende ruimtes die te huur worden aangeboden. Hiervoor zoekt Essenza naar partners die het concept en de merken van het bedrijf versterken, zoals een bloemist, een pop-up store van een beginnende ondernemer of misschien zelfs een lunchroom.

 

Een tweede verhuizing van Essenza Home vond plaats in Groningen. Sinds juni heeft het bedrijf hier een Essenza Home Brand Store. Al in 2011 nam het bedrijf Burmann Homestyling over, dat al ruim 135 jaar in Groningen gevestigd was. In juni verhuisde het bedrijf naar een groter pand met twee verdiepingen (foto 3), slechts enkele deuren verderop. Burmann is sindsdien een Essenza Home Brand Store.

 

Het nieuw adres van het hoofdkantoor van Essenza Home wordt: Rumpsterweg 2, Bunnik.Links

www.essenzahome.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, dekbed, overtrek, hoes, laken, quilt, bedmode, badmode, badjas, strandlaken, handdoek, detail, retail, winkel, outlet, showroom, servies, porselein, tafelmode, tafellinen, tafellaken, tafelkleed, servet, nachtrust, #essenza, #essenzahome, #essenzahomewear, #essenzahomebrandstore, #coversandco, #burmannhomestyling, #hetkabinet

Gerelateerd nieuws
Showup voorjaar vervalt
De voorjaarseditie editie van Showup was al verplaatst naar maart, maar de allesverwoestende corona-crisis haalt ook alweer een streep door deze editie.
lees verder
Digitaal platform
Euretco Wonen biedt haar leden een digitaal platform voor lokale vindbaarheid om zo de lokale positie te versterken.
lees verder
Vrees voor faillissementen en ontslagen
Uit een flitspeiling onder leden heeft Inretail geconstateerd dat veel ondernemers snel moeten gaan afslanken en er paniek aan het ontstaan is. Inretail vraagt kabinet dan ook om de juiste maatregelen te nemen.
lees verder
Anton Sanders plotseling overleden
Inretail meldt triest nieuws: voorzitter Anton Sanders is plotseling overleden.
lees verder
 
Spotlight alleen in najaar
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden