De Ploeg collectienieuws

Donderdag 25 november 2021

De nieuwe De Ploeg collectie bestaat uit mooie materialen met een natuurlijke uitstraling, verwerkt tot hoogwaardige stoffen.
De Ploeg collectienieuws
De Ploeg collectienieuws De Ploeg collectienieuws De Ploeg collectienieuws De Ploeg collectienieuws

Ingetogen kalmte is de gedachte achter de nieuwe De Ploeg collectie. Mooie materialen met een natuurlijke uitstraling verwerkt tot hoogwaardige stoffen. Met liefde voor artisanaal vakmanschap creëert dit een vloeiende zachtheid in de collectie.

 

MADE TO LAST

De Ploeg ontwikkelt tijdloos en duurzaam, met de gedachte dat mooie stoffen elke periode, smaak en alle vluchtige trends overstijgen. Met een missie om meerdere generaties, wisselende seizoenen en behoeften te overleven.

 

CALMING COLOURS

Kalme kleuren met een sober karakter die aansluiten bij de tijdgeest zijn een belangrijk onderdeel van de collectie. De samengestelde kleurpaletten die de materialiteit van de stoffen complementeren, staan voor rust en minimalistisch design. Maar ook de meer gedurfde kleurstellingen die we van origine van De Ploeg kennen ontbreken niet.

 

VIBRANT BLENDS

De collectie van 2021 laat zich kenmerken door een hoogwaardig design gevoel met rijke gemêleerde stoffen. Zo leggen de ontwerpers dit jaar de nadruk op bijzondere getwijnde garens in kleurcombinaties, die de stoffen voorzien van levendigheid en diepte. Twinwool, Twist en Vivid (foto 4) zijn hier het resultaat van. Maar ook in Drift, Dawn (foto 5), Distel en Cobble (foto 2) is een bijzonder duotoon effect aanwezig.  Elke stof heeft zijn eigen unieke optiek, met rijke melanges als gemene deler. Een collectie met zowel gedurfde contrastrijke kleurmengingen als natuurlijk ogende twijnen in zachte tinten.  

 

DRAWN SIMPLICITY

Dessins Pinstripe en Contour zijn geïnspireerd op Scandinavische eenvoud. Weelderige bloemenvelden vertaald naar een tweekleurig dessin in organische vormen resulteert in Contour (foto 3) en sluit naadloos aan bij de stijl die we van De Ploeg kennen. Pinstripe (foto 1) is een uitvergroting van de populaire krijtstreep in een vrijgevochten vertaling, sterk in zijn eenvoud en gecomplimenteerd door zijn natuurlijk ogende weefstructuur.

 

De Ploeg is onderdeel van Hunter Douglas-dochter Artex, die ook ArteluxLoft79Your Edition en Kendix Allure voert. Kendix Allure en De Ploeg worden gepresenteerd in de showroom in het ETC Design Center in Culemborg.Links

www.artelux.com
www.artex.hde.nl
www.deploeg.com
www.etcdesigncenter.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, interieurbekleding, weefstof, confectie, interieurstof, pinstripe, contour, #artex, #ploeg, #deploeg, #kendix, #kendixallure, #close, #solid, #artelux, #loft79, #youredition, #etcdesignexperience, #etcdesigncenter, #etcexpo

Gerelateerd nieuws
 
R+T verschoven naar 2024
lees verder
 
Potten bij Romo
lees verder
Nieuwe director voor Carpetright
Gideon Tienkamp is benoemd tot de nieuwe managing director van Carpetright Europe. Hij stapt over van Flying Tiger Benelux naar de vloerenspecialist, die ook raambekleding verkoopt.
lees verder
 
Interieurretail oktober positief
lees verder
Nieuw contentformat Imm
Over acht weken opent vakbeurs imm de deuren. Hoewel er nog flinke uitdagingen zijn, werkt organisator Koelnmesse non-stop aan de voorbereidingen voor de januari-editie. Online blijft het platform ook aan de weg timmeren, nu met het nieuwe contentformat: Trendimmpact.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden