De Italiaanse valentijnstafel

Vrijdag 14 februari 2020

Dit jaar is je valentijn.. Frido, de nieuwe koffietafel van Bross-Italy. Het is een puzzel, gemaakt van geometrische vormen met verschillende afwerkingen. De hartvorm is ÚÚn van de mogelijke uitvoeringen.
De Italiaanse valentijnstafel
De Italiaanse valentijnstafel De Italiaanse valentijnstafel

Frido komt voort uit de samenwerking tussen Marco Zito en Bross - Italy. Het verhaal begint met een paar elementen - een vierkant en een cirkel, verdeeld in driehoeken, rechthoeken en halve cirkel. De elementen zijn gemaakt uit eiken en Canaletto-walnoot, bronseffectmetaal, wit Carrara-marmer of zwart Marquinia-marmer.

 

Er zijn oneindig veel combinaties mogelijk om een eigen tafel samen te stellen, waaronder het hart. Hiervoor zijn twee rechthoekige en twee halve cirkels nodig. De collectie is gemaakt om verwerkingsresten, 'sfridi' in het Italiaans, om te zetten in stukken die samen een tafelblad kunnen vormen. En is dus nog duurzaam ook.Links

www.bross-italy.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, tafel, meubelen, bijzettafel, kandelaar, snijplank, meubelmaker, meubel, hout, ambacht, #bross #design #designer #brossitaly, #frido, #marcozito

Gerelateerd nieuws
Bankroet Recor onafwendbaar
Twee resterende partijen die ge´nteresseerd waren om de in moeilijkheden verkerende meubelfabrikant Recor over te nemen zijn afgehaakt. Daardoor lijkt een faillissement een kwestie van tijd.
lees verder
3C en Nordlux naar DWI
Steeds meer nieuwe exposanten trekken naar DWI (De Woonindustrie) met de Vakdagen van 13-15 september en 21-22 september in het verschiet. Zo is de 3C Gruppe present en heeft Nordlux een nieuwe vaste stand.
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
Fakkel van Ego Paris
Tuinmeubelfabrikant Ego Paris uit Belleville sur Sa˘ne heeft als aanvulling op haar fraaie serie tuimeubelen nu ook een bijzondere outdoor-lamp ge´ntroduceerd: de Torch.
lees verder
Gezelligheid bij Cosy Villa
Cosy Villa is een Nederlandse meubelmerk van LS Developments uit Beneden Leeuwen dat nieuw landelijk wonen en gezelligheid wil uitstralen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden