De Italiaanse valentijnstafel

Vrijdag 14 februari 2020

Dit jaar is je valentijn.. Frido, de nieuwe koffietafel van Bross-Italy. Het is een puzzel, gemaakt van geometrische vormen met verschillende afwerkingen. De hartvorm is één van de mogelijke uitvoeringen.
De Italiaanse valentijnstafel
De Italiaanse valentijnstafel De Italiaanse valentijnstafel

Frido komt voort uit de samenwerking tussen Marco Zito en Bross - Italy. Het verhaal begint met een paar elementen - een vierkant en een cirkel, verdeeld in driehoeken, rechthoeken en halve cirkel. De elementen zijn gemaakt uit eiken en Canaletto-walnoot, bronseffectmetaal, wit Carrara-marmer of zwart Marquinia-marmer.

 

Er zijn oneindig veel combinaties mogelijk om een eigen tafel samen te stellen, waaronder het hart. Hiervoor zijn twee rechthoekige en twee halve cirkels nodig. De collectie is gemaakt om verwerkingsresten, 'sfridi' in het Italiaans, om te zetten in stukken die samen een tafelblad kunnen vormen. En is dus nog duurzaam ook.Links

www.bross-italy.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, tafel, meubelen, bijzettafel, kandelaar, snijplank, meubelmaker, meubel, hout, ambacht, #bross #design #designer #brossitaly, #frido, #marcozito

Gerelateerd nieuws
Ook Salone del Mobile uitgesteld
Na het annuleren en uitstellen van diverse beurzen, is nu ook Salone del Mobile geannuleerd en uitgesteld tot juni.
lees verder
Nieuwe Piet Boons
Interieur- en productdesign Studio Piet Boon voegt drie gedurfde nieuwe ontwerpen aan de meubelcollectie toe en een in hoogte aangepast model.
lees verder
 
Herbruikbare stand voor Pode
lees verder
Nieuwe ceo Ekornes
Het Chinees-Noorse meubelconcern Ekornes, beter bekend van de Stressless relaxfauteuils en zitmeubelen en beddenmerk Svane, heeft een nieuwe directeur als opvolger van Olav Holst-Dyrnes.
lees verder
 
Take a Seat Please failliet
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden