Corona legt productie Medal stil

Donderdag 13 februari 2020

Het Corona virus heeft ook gevolgen voor de meubelproductie. Zo ligt de productie van de merken Up2date en Medalounger enige tijd stil. Er is echter ook nieuws over nieuwe producten.
Corona legt productie Medal stil
Corona legt productie Medal stil Corona legt productie Medal stil Corona legt productie Medal stil

Up2date en Medalounger zijn merken van het in Bornem gevestigde Medal, dat weer onder de TTB Holding valt. De Chinese overheid heeft de fabrikant verplicht om de productiefaciliteit in China tijdelijk te sluiten. Het bedrijf hoopt op maandag 17 februari weer open te gaan als dit mogelijk is.

 

De ontwikkeling van nieuwe producten gaat echter gewoon door en de werknemers werken vanuit huis. De fabrikant introduceert drie nieuwe fauteuils, model Hera (foto 1), model Adonis (foto 2) en Poseidon (foto 3). Naast elektrische ligstoelen presenteert Up2date - Medalounger ook een nieuwe handbediende recliner, James genaamd (foto 4).

 Links

www.medalounger.be
www.ttb-holding.be

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, imm, meubilair, woonkamer, meubilair, stoel, fauteuil, recliner, #medalnv, #up2date, #medalounger

Gerelateerd nieuws
 
Let's Lounge
lees verder
Leolux-nieuws op solo huisshow
Meubelfabrikant Leolux heeft veel nieuws in de eigen collectie en die van Evidence en Pode gepresenteerd tijdens een huisshow in Leersum.
lees verder
Italiaanse luxe met gouden randje
Oosterse inspiratie, moderne stijl en Italiaans vakmanschap. De combinatie van dit alles vormt de Melting Light collectie van het Italiaanse meubelfabrikant Turri, ontworpen door Frank Jiang.
lees verder
Veel aanmeldingen Spoga + Gafa
Organisatie Koelnmesse is erg positief over de vooruitzichten voor Spoga + Gafa. Deze beurs staat gepland van 30 mei tot 1 juni 2021 en heeft nu een boekingsstatus van 90%.
lees verder
 
Violetta terug in Nederland
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden