Corona legt productie Medal stil

Donderdag 13 februari 2020

Het Corona virus heeft ook gevolgen voor de meubelproductie. Zo ligt de productie van de merken Up2date en Medalounger enige tijd stil. Er is echter ook nieuws over nieuwe producten.
Corona legt productie Medal stil
Corona legt productie Medal stil Corona legt productie Medal stil Corona legt productie Medal stil

Up2date en Medalounger zijn merken van het in Bornem gevestigde Medal, dat weer onder de TTB Holding valt. De Chinese overheid heeft de fabrikant verplicht om de productiefaciliteit in China tijdelijk te sluiten. Het bedrijf hoopt op maandag 17 februari weer open te gaan als dit mogelijk is.

 

De ontwikkeling van nieuwe producten gaat echter gewoon door en de werknemers werken vanuit huis. De fabrikant introduceert drie nieuwe fauteuils, model Hera (foto 1), model Adonis (foto 2) en Poseidon (foto 3). Naast elektrische ligstoelen presenteert Up2date - Medalounger ook een nieuwe handbediende recliner, James genaamd (foto 4).

 Links

www.medalounger.be
www.ttb-holding.be

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, imm, meubilair, woonkamer, meubilair, stoel, fauteuil, recliner, #medalnv, #up2date, #medalounger

Gerelateerd nieuws
 
Economische crisis dodelijker dan corona
lees verder
Veiligheidsprotocol woonwinkels
Inretail heeft het protocol ‘Veilig winkelen’ dat samen met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken werd ontwikkeld aangevuld met branchespecifieke protocollen.
lees verder
Salone del Mobile 2020 vervalt
Het zal niet meer als een grote verrassing komen: vanwege de corona-crisis vervalt de 2020-editie van Salone del Mobile in Rho - Milaan. De beurs wordt pas weer in 2021 gehouden.
lees verder
Geen compensatie woonwinkels
Nederlandse woonwinkels komen niet in aanmerking komen voor de TOGS-regeling, de noodsteun vanwege corona. Het ministerie maakt zichzelf belachelijk door deze retailers niet als rechtstreeks getroffen te bestempelen.
lees verder
2019 slecht voor Westwing
Was 2018 nog winstgevend voor Westwing, over 2019 scoorde de interieurwebwinkel een slecht resultaat.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden