Corona legt productie Medal stil

Donderdag 13 februari 2020

Het Corona virus heeft ook gevolgen voor de meubelproductie. Zo ligt de productie van de merken Up2date en Medalounger enige tijd stil. Er is echter ook nieuws over nieuwe producten.
Corona legt productie Medal stil
Corona legt productie Medal stil Corona legt productie Medal stil Corona legt productie Medal stil

Up2date en Medalounger zijn merken van het in Bornem gevestigde Medal, dat weer onder de TTB Holding valt. De Chinese overheid heeft de fabrikant verplicht om de productiefaciliteit in China tijdelijk te sluiten. Het bedrijf hoopt op maandag 17 februari weer open te gaan als dit mogelijk is.

 

De ontwikkeling van nieuwe producten gaat echter gewoon door en de werknemers werken vanuit huis. De fabrikant introduceert drie nieuwe fauteuils, model Hera (foto 1), model Adonis (foto 2) en Poseidon (foto 3). Naast elektrische ligstoelen presenteert Up2date - Medalounger ook een nieuwe handbediende recliner, James genaamd (foto 4).

 Links

www.medalounger.be
www.ttb-holding.be

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, imm, meubilair, woonkamer, meubilair, stoel, fauteuil, recliner, #medalnv, #up2date, #medalounger

Gerelateerd nieuws
Ook Salone del Mobile uitgesteld
Na het annuleren en uitstellen van diverse beurzen, is nu ook Salone del Mobile geannuleerd en uitgesteld tot juni.
lees verder
Nieuwe Piet Boons
Interieur- en productdesign Studio Piet Boon voegt drie gedurfde nieuwe ontwerpen aan de meubelcollectie toe en een in hoogte aangepast model.
lees verder
 
Herbruikbare stand voor Pode
lees verder
Nieuwe ceo Ekornes
Het Chinees-Noorse meubelconcern Ekornes, beter bekend van de Stressless relaxfauteuils en zitmeubelen en beddenmerk Svane, heeft een nieuwe directeur als opvolger van Olav Holst-Dyrnes.
lees verder
 
Take a Seat Please failliet
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden