Cees van der Horst overleden

Vrijdag 04 oktober 2019

Maandag 30 september is de bekende ondernemer Cees van der Horst op 81-jarige leeftijd overleden.
Cees van der Horst overleden

Cees van der Horst is bekend geworden door interieurzaak Co van der Horst. In hun memoriam noemen zijn zoons Edwin en Stephan van der Horst hem een trendsetter in de interieurbranche. Hij zorgde ervoor dat een winkel uitgroeide tot het landelijk bekende concept Co van der Horst.

 

Zijn zonen zijn de 4e generatie die leiding geven aan het familiebedrijf in Amstelveen. De plechtige uitvaartdienst vindt plaats op maandag 7 oktober, de winkel is dan logischerwijs gesloten.Links

www.covanderhorst.nl

Tags

nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, design, designmeubel, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, projectinrichting, stof, stoel, fauteuil, bank, indoor, binnen, lounge, ontwerp, personalia, dood, gestorven, overleden, #ceesvanderhorst, #covanderhorst,

Gerelateerd nieuws
 
Duitse duurzaamheid op IMM
lees verder
Ook oktober feest voor Woonretail
De Nederlandse detailhandel heeft in oktober 2019 3,9% meer omzet geboekt dan in dezelfde maand vorig jaar. En het blijft feest in de interieurbranche.
lees verder
 
Smart Living op IMM
lees verder
Interieuromzet Q3 weer uitstekend
De Nederlandse detailhandel heeft in het derde kwartaal van 2019 3,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. En opnieuw doet de interieurbranche het veel beter.
lees verder
Hoge kwaliteit in Pure hallen op IMM
Van 13 - 19 januari wordt vakbeurs IMM 2020 gehouden in Keulen. Trends spelen een belangrijke rol en de Pure wereld wordt verder uitgebreid met outdoor- en badkamerproducten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden