Cees van der Horst overleden

Vrijdag 04 oktober 2019

Maandag 30 september is de bekende ondernemer Cees van der Horst op 81-jarige leeftijd overleden.
Cees van der Horst overleden

Cees van der Horst is bekend geworden door interieurzaak Co van der Horst. In hun memoriam noemen zijn zoons Edwin en Stephan van der Horst hem een trendsetter in de interieurbranche. Hij zorgde ervoor dat een winkel uitgroeide tot het landelijk bekende concept Co van der Horst.

 

Zijn zonen zijn de 4e generatie die leiding geven aan het familiebedrijf in Amstelveen. De plechtige uitvaartdienst vindt plaats op maandag 7 oktober, de winkel is dan logischerwijs gesloten.Links

www.covanderhorst.nl

Tags

nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, design, designmeubel, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, projectinrichting, stof, stoel, fauteuil, bank, indoor, binnen, lounge, ontwerp, personalia, dood, gestorven, overleden, #ceesvanderhorst, #covanderhorst,

Gerelateerd nieuws
 
Expositie Creatieve Vakmannen
lees verder
Omzet woonretail augustus weer prima!
De Nederlandse detailhandel heeft in augustus 2019 3% meer omzet geboekt dan in augustus 2019. En het wordt eentonig: de interieurbranche deed het weer het beste!
lees verder
 
Start ETC Design Experience
lees verder
Restaurant ETC geopend
Na een zomer vol werkzaamheden was het op 23 september tijd voor de opening van het nieuw restaurant van het ETC Design Center Europe. De feestelijkheden vormden de afsluiting van de eerste vakdag.
lees verder
 
Chrysalide Chair door Tjep
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden