De BourgondiŽr van Seuren Tafels

Zondag 06 oktober 2019

Tijdens de MarketDay XL op 7 oktober is in DWI onder meer nieuwe tafel De BourgondiŽr van Seuren Tafels te zien.
De BourgondiŽr van Seuren Tafels
De BourgondiŽr van Seuren Tafels De BourgondiŽr van Seuren Tafels

De naam zegt het al, volgens Seuren Tafels is De Bourgondiër een bourgondische tafel. Een stamtafel, die uitnodigt tot ontmoetingen. Het blad van de tafel is gemaakt van massief Amerikaans noten (zie foto's) of eiken, afgewerkt met olie. De afgebeelde poten zijn van staal, in RAL9004 met structuur.

 

De gefotografeerde variant is 260x100x76cm en kost € 4.899 (€ 4.099 in eiken). De tafel is verkrijgbaar in meerdere houtsoorten, afmetingen en kleuren (zowel blad als onderstel). De levertijd bedraagt 8-12 weken, afhankelijk van de lengte van de tafel. De tafel staat in de showroom van Seuren Tafels in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein en is elke maandag of op afspraak te bezichten.Links

www.seuren-tafels.nl
www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, event, meubel, tafel, #woonindustrie, #dewoonindustrie, #dwi, #seuren, #seurentafels

Gerelateerd nieuws
 
Elfde A-Meubel
lees verder
Nieuwe Knoll collecties
Knoll toonde recent de nieuwe collecties voor 2022 in samenwerking met toonaangevende hedendaagse talenten. Onder meer ontwerpers Antonio Citterio en Piero Lissoni droegen bij aan de creatieve evolutie.
lees verder
Geen doorstart voor Homestock
Homestock, met zes filialen en een webshop werd eind juni failliet verklaard. Er was direct belangstelling voor een doorstart, maar dit is niet gelukt.
lees verder
 
Nieuwe Belgische galerie
lees verder
Waarom een regendouche?
[Sponsored artikel] - We richten onze badkamer meer en meer in als een volwaardige ontspanningsruimte. Daar past een regendouche, uitgerust met een grote douchekop, zeker bij.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden