De BourgondiŽr van Seuren Tafels

Zondag 06 oktober 2019

Tijdens de MarketDay XL op 7 oktober is in DWI onder meer nieuwe tafel De BourgondiŽr van Seuren Tafels te zien.
De BourgondiŽr van Seuren Tafels
De BourgondiŽr van Seuren Tafels De BourgondiŽr van Seuren Tafels

De naam zegt het al, volgens Seuren Tafels is De Bourgondiër een bourgondische tafel. Een stamtafel, die uitnodigt tot ontmoetingen. Het blad van de tafel is gemaakt van massief Amerikaans noten (zie foto's) of eiken, afgewerkt met olie. De afgebeelde poten zijn van staal, in RAL9004 met structuur.

 

De gefotografeerde variant is 260x100x76cm en kost € 4.899 (€ 4.099 in eiken). De tafel is verkrijgbaar in meerdere houtsoorten, afmetingen en kleuren (zowel blad als onderstel). De levertijd bedraagt 8-12 weken, afhankelijk van de lengte van de tafel. De tafel staat in de showroom van Seuren Tafels in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein en is elke maandag of op afspraak te bezichten.Links

www.seuren-tafels.nl
www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, event, meubel, tafel, #woonindustrie, #dewoonindustrie, #dwi, #seuren, #seurentafels

Gerelateerd nieuws
De Italiaanse valentijnstafel
Dit jaar is je valentijn.. Frido, de nieuwe koffietafel van Bross-Italy. Het is een puzzel, gemaakt van geometrische vormen met verschillende afwerkingen. De hartvorm is ťťn van de mogelijke uitvoeringen.
lees verder
Corona legt productie Medal stil
Het Corona virus heeft ook gevolgen voor de meubelproductie. Zo ligt de productie van de merken Up2date en Medalounger enige tijd stil. Er is echter ook nieuws over nieuwe producten.
lees verder
Nieuw outdoor bij Carl Hansen
Nadat Carl Hansen & Son eerder de outdoor collectie van de Deense architecte Bodil Kjaer lanceerde, gaat de fabrikant dit jaar nog een stap verder.
lees verder
 
Boomschors- en ananastextiel via Campo
lees verder
Designwerk op DWI
Veel design is er te vinden op De Woonindustrie in Nieuwegein waar zondag 9 februari de voorjaar Vakbeurs gestart is. Met ook een nieuwe permanente showroom van Designwerk.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden