MeisterDesign exclusief bij De Eik

Vrijdag 04 oktober 2019

Vloerenfabrikant Meisterwerke vraagt aandacht voor MeisterDesign. De vloeren met deze naam zijn volgens het bedrijf een gezonder alternatief voor PVC.
MeisterDesign exclusief bij De Eik

De MeisterDesign vloeren, die Meisterwerke in 2018 lanceerde, zijn volgens Meister geurloos, vrij van weekmakers en hittebestendig. De collectie, die bestaat uit vier varianten, beschikt over het keurmerk De Blauwe Engel en is 100% Made in Germany. De MeisterDesign vloeren worden in Nederland exclusief verdeeld door Parketgroothandel De Eik. Ook Belgische winkeliers kunnen bij hen, of rechtstreeks bij het de Duitse bedrijf, terecht.

 

MeisterDesign flex is een waterbestendige, 5 mm dunne, renovatievriendelijke vloeroplossing die over lichte oneffenheden gelegd kan worden. MeisterDesign comfort is een waterbestendige, 9 mm dikke vloer met twee geïntegreerde lagen kurk, voor een prettige akoestiek. Met brandveiligheidsklasse Bfl-s1 is deze vloer geschikt voor projecten.

 

MeisterDesign life (klik, 5 mm) en pro (dry back, 2 mm) hebben een dragerplaat van Ecuran, dat kunsstof vervangt. Dit is een composietmateriaal, gebaseerd op bio-polyurethaan, dat voor een groot deel wordt vervaardigd uit plantaardige oliën zoals koolzaad- of ricinusolie en in de natuur voorkomende minerale componenten zoals krijt. Beide vloeren zijn watervast en robuust (gebruiksklasse 33). Elke MeisterDesign variant is verkrijgbaar in 14 houtdessins, van donker wilde eik en goudbruine tinten tot het Scandinavisch lichte polar eik. Daarnaast zijn er vier tegeldessins.Links

www.meister.com
www.meisterwerke.com
www.deeik.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project residentieel, vloer, vloerbedekking, tegel, strook, stroken, PVC, lvt, keramiek, terra cotta, steen, hout, parket, visgraat, vloeren, #meister, #meisterwerke, meisterwerkeschulte, #deeik, #meisterdesign

Gerelateerd nieuws
Carpetright overgenomen
De bekende retailketen Carpetright wordt overgenomen door zijn grootste aandeelhouder, vermogensbeheerder Meditor. Voor een schijntje?
lees verder
Projectversie Coretec
US Floors heeft een projectversie van haar vloer Coretec uitgebracht: sterker, stabieler en dunner.
lees verder
Wood Works op Domotex
De speciale Wood Works tentoonstelling op Domotex 2020 nodigt bezoekers uit om de eigenschappen van hout te ervaren en leren kennen.
lees verder
Benelux nieuwkomers op Domotex
Voor we het weten is het weer zover. Van 10 - 13 januari vindt het belangrijkste vloerevenement van jaar plaats: Domotex. Tijdens een persconferentie in de Van Nelle fabriek in Rotterdam kwam nieuws over de beurs aan bod.
lees verder
Domotex vernieuwt trefpunt Handwerk
Trefpunt Handwerk in hal 13 heeft voor Domotex 2020 een update gekregen. Met een modern standontwerp, een uitgebreid programma presentaties over actuele industriële kwesties en live demonstraties.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden