Vernieuwde showroom Ahrend

Vrijdag 04 oktober 2019

Het Ahrend Inspiration Centre in Amsterdam is volledig vernieuwd. In de showroom wil het bedrijf laten zien wat een vitalising workspace inhoudt.
Vernieuwde showroom Ahrend
Vernieuwde showroom Ahrend Vernieuwde showroom Ahrend

Volgens kantoorinrichter Ahrend is een vitalising workspace een plek waar het welzijn van de gebruikers centraal staat. De vernieuwde showroom wordt gekenmerkt door veel natuurlijke elementen, een grote diversiteit aan werkplekken en stijlvolle trendkleuren.

 

Naast een connectie met de natuur en verlichting is er ook aandacht voor geluid en privacy. De showroom van Ahrend geeft de gebruiker de vrijheid om te bepalen hoe hij of zij wil werken. Innovaties als de Comfortwerkplek, de Powernap-bank en de Silence CALL belcel sluiten zijn hier te zien, net als kleinere, afgesloten werkruimtes.In de showroom kunnnen bezoekers alle werkzaamheden van Ahrend volgen. Op de begane grond is het InnovationLAB, waar productontwikkeling in hun testomgeving aan prototypes werkt. In het studiogedeelte kunnen interieurarchitecten materialen- en archiefkasten raadplegen.

 

Op vrijdag 4 oktober zijn geïnteresseerden welkom om onder het genot van energising drinks and bites, een keynote van architect Ben van Berkel (UNStudio) en een live uitzending van BNR The Friday Move het concept vitalising workspaces te ervaren. Aanmelden kan via deze link. Links

www.ahrend.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, kantoor, meubel, retail, living, meubels, meubilair, showroom, opening, #ahrend, #royalahrend

Gerelateerd nieuws
Bankroet Recor onafwendbaar
Twee resterende partijen die ge´nteresseerd waren om de in moeilijkheden verkerende meubelfabrikant Recor over te nemen zijn afgehaakt. Daardoor lijkt een faillissement een kwestie van tijd.
lees verder
3C en Nordlux naar DWI
Steeds meer nieuwe exposanten trekken naar DWI (De Woonindustrie) met de Vakdagen van 13-15 september en 21-22 september in het verschiet. Zo is de 3C Gruppe present en heeft Nordlux een nieuwe vaste stand.
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
Fakkel van Ego Paris
Tuinmeubelfabrikant Ego Paris uit Belleville sur Sa˘ne heeft als aanvulling op haar fraaie serie tuimeubelen nu ook een bijzondere outdoor-lamp ge´ntroduceerd: de Torch.
lees verder
Gezelligheid bij Cosy Villa
Cosy Villa is een Nederlandse meubelmerk van LS Developments uit Beneden Leeuwen dat nieuw landelijk wonen en gezelligheid wil uitstralen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden