Vernieuwde showroom Ahrend

Vrijdag 04 oktober 2019

Het Ahrend Inspiration Centre in Amsterdam is volledig vernieuwd. In de showroom wil het bedrijf laten zien wat een vitalising workspace inhoudt.
Vernieuwde showroom Ahrend
Vernieuwde showroom Ahrend Vernieuwde showroom Ahrend

Volgens kantoorinrichter Ahrend is een vitalising workspace een plek waar het welzijn van de gebruikers centraal staat. De vernieuwde showroom wordt gekenmerkt door veel natuurlijke elementen, een grote diversiteit aan werkplekken en stijlvolle trendkleuren.

 

Naast een connectie met de natuur en verlichting is er ook aandacht voor geluid en privacy. De showroom van Ahrend geeft de gebruiker de vrijheid om te bepalen hoe hij of zij wil werken. Innovaties als de Comfortwerkplek, de Powernap-bank en de Silence CALL belcel sluiten zijn hier te zien, net als kleinere, afgesloten werkruimtes.In de showroom kunnnen bezoekers alle werkzaamheden van Ahrend volgen. Op de begane grond is het InnovationLAB, waar productontwikkeling in hun testomgeving aan prototypes werkt. In het studiogedeelte kunnen interieurarchitecten materialen- en archiefkasten raadplegen.

 

Op vrijdag 4 oktober zijn geïnteresseerden welkom om onder het genot van energising drinks and bites, een keynote van architect Ben van Berkel (UNStudio) en een live uitzending van BNR The Friday Move het concept vitalising workspaces te ervaren. Aanmelden kan via deze link. Links

www.ahrend.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, kantoor, meubel, retail, living, meubels, meubilair, showroom, opening, #ahrend, #royalahrend

Gerelateerd nieuws
 
Duitse duurzaamheid op IMM
lees verder
 
CBM bezint tijdens ALV 2019
lees verder
Ook oktober feest voor Woonretail
De Nederlandse detailhandel heeft in oktober 2019 3,9% meer omzet geboekt dan in dezelfde maand vorig jaar. En het blijft feest in de interieurbranche.
lees verder
Orgatec 2020 groeit
De biŽnnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen van 27-31 oktober 2020 lijkt flink te groeien dankzij nieuwe exposanten.
lees verder
 
Smart Living op IMM
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden