By Lassen via Design Tales

Vrijdag 31 december 2021

Design Tales, een agenturenbedrijf voor meubelen en verlichting sluit het jaar af met mooi nieuws. Vanaf nu vertegenwoordigt het bedrijf ook de producten van By Lassen in de Benelux.
By Lassen via Design Tales

Het Deense bedrijf By Lassen brengt producten op de markt uit het erfgoed van de gebroeders Lassen die voornamelijk in de jaren '30, '40 en '50 zijn ontworpen en toen voor het eerst verkocht werden. In november werd de collectie van By Lassen nog aangevuld met de Ingeborg Sofa. Deze loungebank werd ontworpen in 1940 door architect Flemming Lassen.

 

Design Tales heet klanten van harte welkom in de showroom in Amsterdam. Hier zijn ook collecties van de merken Menu, Fredericia, Qliv, Tonone en Market Set te zien.Links

www.designtales.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, verlichting, licht, interieurbekleding, muurafwerking, wandbekleding, wandafwerking, pleister, verf, muurverf, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, #designtales, #fredericia, #menu, #menuas, #qliv, #tonone, #marketset, #bylassen

Gerelateerd nieuws
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
Ceo Intergamma gaat met pensioen
Na bijna 17 jaar leiding te hebben gegeven aan Intergamma, het grootste doe-het-zelfbedrijf van de Benelux, treedt ceo Harm-Jan Stoter per 1 september 2022 af.
lees verder
HMC op Masterly
Negen net afgestudeerde ontwerpers van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) uit Amsterdam en Rotterdam presenteren hun werk op de Salone del Mobile in Milaan.
lees verder
Nieuwe Healthy Indoors Alliance
Fagerhult heeft onlangs samen met Camfil, Condair en Swegon het initiatief Healthy Indoors Alliance opgericht. Alle partners van deze samenwerking delen dezelfde ambitie om het bewustzijn rondom het belang van een gezond en duurzaam binnenmilieu te vergroten.
lees verder
Statiegeld stoel
Circuform geeft industrieel ontworpen meubels een circulair leven. Met meubels volledig gemaakt van gerecyclede materialen, die een lange levensduur hebben, wil het bedrijf een positieve bijdrage leveren aan een leefbare wereld.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden