Brand weg bij Headlam

Donderdag 29 oktober 2020

WIm Brand is na een loopbaan van bijna 22 jaar vertrokken bij groothandel Headlam. Hij is op zoek naar een nieuwe uitdaging.
Brand weg bij Headlam

Wim Brand (56) laat weten in goed onderling overleg uit elkaar te zijn gegaan bij Headlam. Hij neemt eerst een pauze, maar gaat daarna op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hij heeft bijna 22 jaar bij de woningtextielgrossier gewerkt, begonnen bij Interplan dat kort daarna, net als Lethem Vergeer in 2000 door Headlam werd ingelijfd.

Deze bedrijven bleven, net als Silvester (Gebr. Boers) na de overname in 2008, nog lang onder eigen naam in de markt opereren. Pas vanaf 2016 verdwenen deze namen en ging de Nederlandse tak van het Britse bedrijf onder Headlam opereren.

Wim Brand maakte het allemaal mee als key account manager en inkoper. Op de foto neemt Wim Brand links afscheid van Floris Jeurissen van Laminaatenparket.nl, voor wie Wim 10 jaar lang sinds de oprichting van de winkel het aanspreekpunt namens Headlam was.Links

www.headlam.nl
www.laminaatenparket.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, inrichting, design, project, personalia, personeel, vacature, vloer, parket, marmoleum, linoleum, vinyl, pvc, lvt, laminaat, karpet, lijm, egaline, vloerlijm, stof. bekleding, #interplan, #headlam, #laminaatenparket

Gerelateerd nieuws
Behang van natuurlijke weefsels
Eijffinger introduceert de Natural Wallcoverings III collectie. Met dit alweer derde boek wordt een aanvulling op het op het populaire grasweefsel gebracht, met nog meer kleur en structuur.
lees verder
Meer winst, minder omzet voor Beaulieu
De Beaulieu International Group (BIG) heeft deze week haar eerste jaarverslag gepubliceerd. De omzet is gedaald, waarbij de winstgevendheid wel is verbeterd.
lees verder
Vakblad Mobilia overgenomen
Met ingang van 1 mei 2021 zijn de uitgaverechten van vakbald Mobilia van van de BDU Vakmedia overgenomen door Business Content Media.
lees verder
 
Bijzonder kleed met landkaart
lees verder
Decosit naar oktober 2021
De textielvakbeurs Fedustria heeft besloten om de Decosit beurs in Brussel uit te stellen tot 5-6 oktober 2021.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden