Brand weg bij Headlam

Donderdag 29 oktober 2020

WIm Brand is na een loopbaan van bijna 22 jaar vertrokken bij groothandel Headlam. Hij is op zoek naar een nieuwe uitdaging.
Brand weg bij Headlam

Wim Brand (56) laat weten in goed onderling overleg uit elkaar te zijn gegaan bij Headlam. Hij neemt eerst een pauze, maar gaat daarna op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hij heeft bijna 22 jaar bij de woningtextielgrossier gewerkt, begonnen bij Interplan dat kort daarna, net als Lethem Vergeer in 2000 door Headlam werd ingelijfd.

Deze bedrijven bleven, net als Silvester (Gebr. Boers) na de overname in 2008, nog lang onder eigen naam in de markt opereren. Pas vanaf 2016 verdwenen deze namen en ging de Nederlandse tak van het Britse bedrijf onder Headlam opereren.

Wim Brand maakte het allemaal mee als key account manager en inkoper. Op de foto neemt Wim Brand links afscheid van Floris Jeurissen van Laminaatenparket.nl, voor wie Wim 10 jaar lang sinds de oprichting van de winkel het aanspreekpunt namens Headlam was.Links

www.headlam.nl
www.laminaatenparket.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, inrichting, design, project, personalia, personeel, vacature, vloer, parket, marmoleum, linoleum, vinyl, pvc, lvt, laminaat, karpet, lijm, egaline, vloerlijm, stof. bekleding, #interplan, #headlam, #laminaatenparket

Gerelateerd nieuws
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
PPC Nieuwegein
In de zomer van 2021 verwacht de Plinten & Profielen Centrale (PPC) een zesde filiaal te openen in NIeuwegein.
lees verder
 
Doorpaper van Instabilelab
lees verder
De G van Gietvloeren
Gietvloeren zijn in trek in zowel de particuliere als zakelijke markt. Een van de landelijke opererende spelers op het gebied van gietvloeren is G-Vloeren.
lees verder
DWI Voorjaarsvakdagen
DWI (De Woonindustrie) geeft vast een sneak preview van de Voorjaarsvakdagen in februari met nieuwe en verlengde samenwerkingen met exposanten en mooie collecties. Ook de data zijn bekend.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden