Confortluxe op Marketday BXL

Vrijdag 30 oktober 2020

Confortluxe en Lievens zijn een paar van de Belgische bedrijven die maandag 2 november onder het genot van een Belgische wafel te bezoeken zijn met nieuws in de DWI in Nieuwegein.
Confortluxe op Marketday BXL
Confortluxe op Marketday BXL

Sales en marketing manager Nederland Jeroen van der Borg (foto 2; Linkedin) laat weten samen met collega's Bart en Frank voor Confortluxe en Lievens present te zijn in de DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein op maandag 2 november van 10-17 uur.

Het is dan de Marketday BXL, zoals we reeds eerder aankondigden: een alternatief geboden voor de fysieke Meubelbeurs Brussel, die helaas werd gecanceld vanwege corona. De gebruikelijke Marketday XL op de eerste maandag van de maand, waarbij naast de meubelexposanten ook de exposanten op het gebied van slapen, home & living en verlichting open zijn, maar dan in het teken van Brussel. Het is maandag dus mogelijk: ontmoet de makers onder het genot van een Belgische wafel.

Jeroen van der Borg belooft dat Confortluxe nog voor het einde van het jaar (nieuwe) zit- en slaapmeubelmodellen kan leveren, nog voor de Kerstdagen! De fabrikanten uit Wervik en Tielt staan sinds vorig jaar op de ruim 750 m² grote stand 2C213 met onder meer de nieuwe collectie 2021.Links

www.confortluxe.com
www.dewoonindustrie.nl
www.lievensnv.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht,decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, #marketday, #marketdayxl, #marketdaybxl, #woonindustrie, #dwi, #confortluxe, #lievensnv

Gerelateerd nieuws
Nieuwe leiding en producten Schramm
Het bed is volgens Schramm Werkstätten een thuis in huis: al bijna 100 jaar ontwerpt en produceert het bedrijf bedden en matrassen, maar ook dekbedden, kussen en bedlinnen. Dit jaar begint met een nieuwe directeur en nieuwe producten.
lees verder
 
Zachte omarming
lees verder
Unieke oplossing
Steeds meer mensen werken momenteel thuis en dat is een trend die zal blijven bestaan. En als er dan gegeten moet worden, moet alle apparatuur weer van de eettafel opgeruimd worden. Daar is nu een oplossing voor: de thuiswerktafel.
lees verder
 
Nieuwe directeur Ronald Schmitt
lees verder
Showup voorjaar vervalt
De voorjaarseditie editie van Showup was al verplaatst naar maart, maar de allesverwoestende corona-crisis haalt ook alweer een streep door deze editie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden