B.I.C zoekt de zee op

Zaterdag 31 oktober 2020

B.I.C. Carpets maakt luxueuze karpetten en tapijt, dat is niets nieuws. Met een vernieuwde ecologische mindset wil het bedrijf zijn producten echter naar een hoger niveau tillen. Dit komt tot uiting in de drie nieuwe ecologische collecties voor, ontworpen en geproduceerd in België.
B.I.C zoekt de zee op
B.I.C zoekt de zee op B.I.C zoekt de zee op B.I.C zoekt de zee op B.I.C zoekt de zee op

De nieuwe luxe kwaliteiten zijn cradle to cradle tapijten, onder meer gemaakt van gerecycleerde visnetten en ander afvalmateriaal. Hiermee streeft B.I.C. Carpets ernaar om bij te dragen aan de gezondheid en veiligheid van onze planeet. Als we zo blijven leven en verspillen dat dan zal er namelijk tegen 2050 meer vervuiling in de oceaan zal zijn dan vis.

 

B.I.C koost ervoor om onze foto's te maken in hun natuurlijke omgeving. Het garen van Holden (foto 1 en 2) weerspiegelt het licht, zoals dit ook reflecteert in de zee. Harbor (foto 3) is gemaakt voor commercieel gebruik, het karpet verbetert volgens de fabrikant de luchtkwaliteit en akoestiek in een ruimte. Het innovatieve garen dat ook voor Haven (foto 4) gebruikt wordt voelt zijdezacht aan, volgens B.I.C zoals glijdende voeten weg in warm zand op een zonnig strand. Om het concept af te maken zijn voor de nieuwe collecties zachte natuurlijke tinten gekozen (foto 5).Links

www.bic-carpets.be

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, vloer, vloerbedekking, tapijt, vloerkleden, kleed, karpet, hergebruik, recycling, duurzaamheid, #biccarpets

Gerelateerd nieuws
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
PPC Nieuwegein
In de zomer van 2021 verwacht de Plinten & Profielen Centrale (PPC) een zesde filiaal te openen in NIeuwegein.
lees verder
De G van Gietvloeren
Gietvloeren zijn in trek in zowel de particuliere als zakelijke markt. Een van de landelijke opererende spelers op het gebied van gietvloeren is G-Vloeren.
lees verder
DWI Voorjaarsvakdagen
DWI (De Woonindustrie) geeft vast een sneak preview van de Voorjaarsvakdagen in februari met nieuwe en verlengde samenwerkingen met exposanten en mooie collecties. Ook de data zijn bekend.
lees verder
 
Toch geen IMM in 2021
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden