B.I.C zoekt de zee op

Zaterdag 31 oktober 2020

B.I.C. Carpets maakt luxueuze karpetten en tapijt, dat is niets nieuws. Met een vernieuwde ecologische mindset wil het bedrijf zijn producten echter naar een hoger niveau tillen. Dit komt tot uiting in de drie nieuwe ecologische collecties voor, ontworpen en geproduceerd in BelgiŰ.
B.I.C zoekt de zee op
B.I.C zoekt de zee op B.I.C zoekt de zee op B.I.C zoekt de zee op B.I.C zoekt de zee op

De nieuwe luxe kwaliteiten zijn cradle to cradle tapijten, onder meer gemaakt van gerecycleerde visnetten en ander afvalmateriaal. Hiermee streeft B.I.C. Carpets ernaar om bij te dragen aan de gezondheid en veiligheid van onze planeet. Als we zo blijven leven en verspillen dat dan zal er namelijk tegen 2050 meer vervuiling in de oceaan zal zijn dan vis.

 

B.I.C koost ervoor om onze foto's te maken in hun natuurlijke omgeving. Het garen van Holden (foto 1 en 2) weerspiegelt het licht, zoals dit ook reflecteert in de zee. Harbor (foto 3) is gemaakt voor commercieel gebruik, het karpet verbetert volgens de fabrikant de luchtkwaliteit en akoestiek in een ruimte. Het innovatieve garen dat ook voor Haven (foto 4) gebruikt wordt voelt zijdezacht aan, volgens B.I.C zoals glijdende voeten weg in warm zand op een zonnig strand. Om het concept af te maken zijn voor de nieuwe collecties zachte natuurlijke tinten gekozen (foto 5).Links

www.bic-carpets.be

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, vloer, vloerbedekking, tapijt, vloerkleden, kleed, karpet, hergebruik, recycling, duurzaamheid, #biccarpets

Gerelateerd nieuws
Meer winst, minder omzet voor Beaulieu
De Beaulieu International Group (BIG) heeft deze week haar eerste jaarverslag gepubliceerd. De omzet is gedaald, waarbij de winstgevendheid wel is verbeterd.
lees verder
Vakblad Mobilia overgenomen
Met ingang van 1 mei 2021 zijn de uitgaverechten van vakbald Mobilia van van de BDU Vakmedia overgenomen door Business Content Media.
lees verder
 
Bijzonder kleed met landkaart
lees verder
 
Nieuwe vinylcollectie
lees verder
 
Cornelis bij Rinos
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden