Prandina naar Fez

Donderdag 29 oktober 2020

De Italiaanse verlichtingsfabrikant Prandina heeft een ontmoeting gehad in Fez en heeft daar bij de sfeer van gekleurde majolica inspiratie opgedaan voor een nieuw model.
Prandina naar Fez
Prandina naar Fez Prandina naar Fez Prandina naar Fez

Na de Sino vorig jaar, heeft de lampenmaker Prandina recent een fraaie nieuwe armatuur ontwikkeld. Uiteraard gemaakt met glas, een onderscheidend kenmerk van het Italiaanse bedrijf. Het nieuwe model is bekend onder de naam Fez.

Fez is ontworpen door Marco Alessi uit Bassano del Grappa. De lamp bestaat uit twee cilinders: een transparante geblazen kristallen diffuser die omhuld wordt door metalen met galvanische afwerking. De Fez wordt aangeboden in verschillende materialen en oppervlakteafwerkingen en is verkrijgbaar als hang-, tafel- en vloerlamp.

Elke versie is verkrijgbaar in twee verschillende maten (22,5 cm of 30 cm diameter) en met vier standaard afwerkingen (mat wit, glanzend zwart, mat zand en koper). Aangepaste kleuren zijn mogelijk op aanvraag. Het vloermodel is ook verkrijgbaar met een hoogte van 140 of 170 cm. Het tafelmodel heeft standaard een zwarte stoffen kabel. Het gebruik van een E27 led-lamp wordt aanbevolen.

Prandina wordt in België vertegenwoordig door Oikos Design Agencies uit Bertem en in Nederland sinds dit voorjaar door Wecontact uit Heiloo.Links

www.oikosdesign.be
www.prandina.it
www.wecontact.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, lamp, wandlamp, tafellamp, licht, led, verlichting, dim, led, armatuur, design, agent, vertegenwoordiging, vertegenwoordiger, personalia, #oikosdesign, #fez, #prandina, #wecontact

Gerelateerd nieuws
 
Salone Milaan weer later
lees verder
De rollen van een bank
Furnea is een ruim geassorteerde meubelwinkel die naast naast meubelen ook bedden, verlichting, accessoires en karpetten verkoopt, maar ook vloeren legt. Hoe kies je een goed assortiment.
lees verder
 
Kauwgom-bubbel lamp
lees verder
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
Deense meubels via Lunar
De Belgische agent Lunar Society is sinds begin deze maand gestart met het vertegenwoordigen van een typisch Scandinavisch meubelmerk in de Benelux.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden