De bergen in met Rosenthal

Donderdag 29 oktober 2020

Fabrikant van porseleinen tafelwaren- en woonaccessoires Rosenthal breidt zijn serviescollectie Mesh uit met de nieuwe kleur Mountain. Ook is voor het eerst glaswerk toegevoegd aan de collectie.
De bergen in met Rosenthal
De bergen in met Rosenthal De bergen in met Rosenthal

Krachtig en diepgaand, zo kun je de nieuwe kleur Mountain volgens Rosenthal het beste omschrijven. De tint is geïnspireerd door het expressieve grijs van de bergen. Naast de bestaande kleuren Forest, Aqua, Walnut en Cream is Mesh servies nu dus ook verkrijgbaar in deze grijze nuance. De warme toon zorgt volgens de fabrikant voor een gezellige, moderne sfeer. De Spaanse industriële ontwerper Gemma Bernal ontwierp het Mesh servies, dat gekenmerkt wordt door geometrische vormen met delicaat, bamboe-achtig Mesh-reliëf.

 

De kleuren worden met een special glazuur op een temperatuur van 1400 graden aangebracht op het porselein. Hierdoor zijn de glazuren bijzonder kleur- en krasvast en daarnaast benadrukken ze het individuele, handgemaakte karakter van de vormen, waardoor het bijzonder Mesh-reliëf er beter uitspringt. Om het plaatje compleet te maken is er voor het eerst ook mondgeblazen glaswerk toegevoegd aan de collectie (foto 3). De glazen hebben een reliëf in de bodem die dezelfde typische lijnstructuur heeft als het servies. Ze zijn verkrijgbaar in helder glas of in de kleurvarianten Aqua of Mountain.

 

Rosenthal wordt verdeeld door TTP Concepts uit Berkel-Enschot.Links

www.rosenthal.de
www.ttpconcepts.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon,winkel, showroom, woonaccessoire, lifestyle-product, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, keramiek, servies, porselein, glas, glazen, bord, #rosenthal, #ttpconcepts

Gerelateerd nieuws
Hipzo Living nieuw in DWI
De Woonindustrie heeft er weer een nieuwe exposant bij. Vanaf 1 juli is Hipzo Living in Nieuwegein te vinden.
lees verder
 
Safe at Home door Kobe
lees verder
 
Nieuwe Belgische decoratiebeurs
lees verder
Sofacompany zus Jysk
Sofacompany wordt een zus van Jysk. En Jysk doet een grote investering in Lelystad.
lees verder
Deens buitenleven
Voor het eerst introduceert het Deense interieurmerk Hübsch een collectie tuinmeubelen. De collectie is bedoeld om vreugde in het dagelijks leven te brengen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden