Beste meubelmaker weer van HMC

Maandag 09 maart 2020

Opnieuw is een student van het HMC (Hout & Meubileringscollege) de beste Meubelmaker van Nederland geworden. Dit jaar is de beurt aan Bauke-Jan Beverloo.
Beste meubelmaker weer van HMC

Van 4-6 maart 2020 vond de achttiende editie van Worldskills Netherlands plaats. Vorig jaar ging het in de finale Meubelmaken tussen Guus van Velthuijsen en Bauke-Jan Beverloo, en won Guus, voor de tweede keer op rij.

Dit jaar mag Bauke-Jan (foto tweede van rechts) zich de 'Beste meubelmaker van Nederland' noemen. Door deze overwinning mag Bauke-Jan Nederland vertegenwoordigen bij de Europese finales tijdens Euroskills in Graz (Oostenrijk) van 16-20 september 2020.

Naast Bauke-Jan vielen overigens nog twee studenten van het HMC in de prijzen. Interieuradviseurs Maud Botman en Kimberley Faassen, beide debutanten in wedstrijd van Worldskills Netherlands in de categorie Interieuradviseur, pakten de zilveren respectievelijk bronzen plak.

HMC-student meubelmaker Jelle Hartman deed dit jaar voor het eerst mee en behaalde de vijfde plaats. Bij de opleiding Verkoopspecialist behaalde Amira Gajadhar een zesde plaats, na vorig jaar vierde te zijn geworden.
Links

www.skillsheroes.nl
www.worldskillsnetherlands.nl
www.hmcollege.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, project, opleiding, cursus, school, studie, praktijk, les, stage, wedstrijd, vak, ambacht, vakopleiding, stoffeerder, woning, wedstrijd, kampioen, beste meubelmaker van nederland, woningstoffeerder, projectstoffeerder, woninginrichting, vloerlegger, vloer, gordijn, raambekleding, meubelmaken, meubelmaker, meubelstofferen, meubelstoffeerder, #verkoopspecialist, #interieuradviseur, #euroskills, #worldskills, #skillsheroes, #worldskillsnetherlands, #hmc, #hmcollege

Gerelateerd nieuws
Stockholm bed van Richard Lampert
Op vakbeurs IMM presenteerde de Duitse meubelfabrikant Richard Lampert dit jaar het nieuwe Stockholm bed. Dit is gebaseerd op het stapelbare Lönneberga-ontwerp.
lees verder
Data vakbeurs DWI bekend
De data van de najaarsvakbeurs in DWI (De Woonindustrie) waren al bekend, nu zijn ook de data van de voorjaarsbeurs in 2021 reeds vastgelegd.
lees verder
Vierde generatie Mateboer
Bij woningtextielgroothandel Eurogros in Hoogeveen is het weer feest: een nieuwe telg van de familie Mateboer is geboren!
lees verder
 
Ruim miljoen injectie Naduvi
lees verder
Hart van Nicole
In deze tijd van onzekerheid wil Nicole van Toor van Headlam de interieurbranche een hart onder de riem steken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden