Beste meubelmaker weer van HMC

Maandag 09 maart 2020

Opnieuw is een student van het HMC (Hout & Meubileringscollege) de beste Meubelmaker van Nederland geworden. Dit jaar is de beurt aan Bauke-Jan Beverloo.
Beste meubelmaker weer van HMC

Van 4-6 maart 2020 vond de achttiende editie van Worldskills Netherlands plaats. Vorig jaar ging het in de finale Meubelmaken tussen Guus van Velthuijsen en Bauke-Jan Beverloo, en won Guus, voor de tweede keer op rij.

Dit jaar mag Bauke-Jan (foto tweede van rechts) zich de 'Beste meubelmaker van Nederland' noemen. Door deze overwinning mag Bauke-Jan Nederland vertegenwoordigen bij de Europese finales tijdens Euroskills in Graz (Oostenrijk) van 16-20 september 2020.

Naast Bauke-Jan vielen overigens nog twee studenten van het HMC in de prijzen. Interieuradviseurs Maud Botman en Kimberley Faassen, beide debutanten in wedstrijd van Worldskills Netherlands in de categorie Interieuradviseur, pakten de zilveren respectievelijk bronzen plak.

HMC-student meubelmaker Jelle Hartman deed dit jaar voor het eerst mee en behaalde de vijfde plaats. Bij de opleiding Verkoopspecialist behaalde Amira Gajadhar een zesde plaats, na vorig jaar vierde te zijn geworden.
Links

www.skillsheroes.nl
www.worldskillsnetherlands.nl
www.hmcollege.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, project, opleiding, cursus, school, studie, praktijk, les, stage, wedstrijd, vak, ambacht, vakopleiding, stoffeerder, woning, wedstrijd, kampioen, beste meubelmaker van nederland, woningstoffeerder, projectstoffeerder, woninginrichting, vloerlegger, vloer, gordijn, raambekleding, meubelmaken, meubelmaker, meubelstofferen, meubelstoffeerder, #verkoopspecialist, #interieuradviseur, #euroskills, #worldskills, #skillsheroes, #worldskillsnetherlands, #hmc, #hmcollege

Gerelateerd nieuws
Make-over toonzaal Dez
De bedrijfstoonzaal van De Eiken Zetel (Dez) in Eeklo krijgt een grote make-over. Een oppervlakte van 560 vierkante meter is volledig gestript en krijgt een volledig nieuwe invulling.
lees verder
 
Meer cash & carry Mars & More
lees verder
Toonen Ridder
André Toonen van Cunera liet via Facebook vanavond weten koninklijk te zijn onderscheiden als Ridder in de orde van Oranje Nassau.
lees verder
Rondhangen met Ethimo
De loungecollectie Allaperto is voortgekomen uit een samenwerking tussen Ethimo en Matteo Thun en Antonio Rodriguez. De collectie is nu beschikbaar in twee nieuwe varianten,Veranda en Nautic. Ook krijgt de collectie er een hangfauteuil bij.
lees verder
Obscure blokken in ETC
Vorige week is er een nieuwe exposant in het ETC Design Center Europe in Culemborg neergestreken. Een mysterieus merk met een prachtige presentatie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden