Naduvi online outlet interieurmerken

Dinsdag 10 maart 2020

Naduvi is een online interieur-outlet waar items van bekende interieurmerken met hoge kortingen worden aangeboden. Op het platform, dat bij de Shopping Awards 2020 genomineerd is als 'Beste Starter', zijn de artikelen van meer dan tachtig merken te vinden.
Naduvi online outlet interieurmerken

De producten van Naduvi ( onderdeel van Interior Overstockzijn voor alle ruimtes in het huis: van de woonkamer, tot de badkamer en keuken. Onder meer Zuiver, Riverdale (Tenbos), Sambonet, Rivièra Maison, Eichholtz en Essenza staan nu of komen binnenkort live op het platform. De producten uit eerdere collecties worden hier met kortingen tot 80% aangeboden.

 

Aankopen bij Naduvi worden gratis bezorgd. Doordat merken de artikelen direct aan hun klant verkopen en versturen, is er volgens Naduvi een schakel in de productieketen minder en hoeft het product niet eerst naar een magazijn vervoerd te worden.Links

www.eichholtz.nl
www.essenzahome.nl
www.naduvi.com
www.riverdale.nl
www.rivieramaison.com
www.zuiver.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, boxspring, detail, retail, nachtrust, kussen, matras, tijk, boxsping, beddengoed, lakens, overtrek, bedtextiel, dekbedovertrek, dekbed, laken, kussen, sprei, bedmode, dekbed, kussen, shop, outlet, woninginrichtingsproducten, online, webshop, internet, meubel, woonkamer, bank, meubelen, accessoires, decoratie, verkoop, #naduvi, #zuiver, #riverdale, #tenbos, #sambonet, #rivieramaison, #eichholtz, #essenza

Gerelateerd nieuws
Make-over toonzaal Dez
De bedrijfstoonzaal van De Eiken Zetel (Dez) in Eeklo krijgt een grote make-over. Een oppervlakte van 560 vierkante meter is volledig gestript en krijgt een volledig nieuwe invulling.
lees verder
 
Meer cash & carry Mars & More
lees verder
Toonen Ridder
André Toonen van Cunera liet via Facebook vanavond weten koninklijk te zijn onderscheiden als Ridder in de orde van Oranje Nassau.
lees verder
Rondhangen met Ethimo
De loungecollectie Allaperto is voortgekomen uit een samenwerking tussen Ethimo en Matteo Thun en Antonio Rodriguez. De collectie is nu beschikbaar in twee nieuwe varianten,Veranda en Nautic. Ook krijgt de collectie er een hangfauteuil bij.
lees verder
Obscure blokken in ETC
Vorige week is er een nieuwe exposant in het ETC Design Center Europe in Culemborg neergestreken. Een mysterieus merk met een prachtige presentatie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden