Naduvi online outlet interieurmerken

Dinsdag 10 maart 2020

Naduvi is een online interieur-outlet waar items van bekende interieurmerken met hoge kortingen worden aangeboden. Op het platform, dat bij de Shopping Awards 2020 genomineerd is als 'Beste Starter', zijn de artikelen van meer dan tachtig merken te vinden.
Naduvi online outlet interieurmerken

De producten van Naduvi ( onderdeel van Interior Overstockzijn voor alle ruimtes in het huis: van de woonkamer, tot de badkamer en keuken. Onder meer Zuiver, Riverdale (Tenbos), Sambonet, Rivièra Maison, Eichholtz en Essenza staan nu of komen binnenkort live op het platform. De producten uit eerdere collecties worden hier met kortingen tot 80% aangeboden.

 

Aankopen bij Naduvi worden gratis bezorgd. Doordat merken de artikelen direct aan hun klant verkopen en versturen, is er volgens Naduvi een schakel in de productieketen minder en hoeft het product niet eerst naar een magazijn vervoerd te worden.Links

www.eichholtz.nl
www.essenzahome.nl
www.naduvi.com
www.riverdale.nl
www.rivieramaison.com
www.zuiver.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, boxspring, detail, retail, nachtrust, kussen, matras, tijk, boxsping, beddengoed, lakens, overtrek, bedtextiel, dekbedovertrek, dekbed, laken, kussen, sprei, bedmode, dekbed, kussen, shop, outlet, woninginrichtingsproducten, online, webshop, internet, meubel, woonkamer, bank, meubelen, accessoires, decoratie, verkoop, #naduvi, #zuiver, #riverdale, #tenbos, #sambonet, #rivieramaison, #eichholtz, #essenza

Gerelateerd nieuws
Stockholm bed van Richard Lampert
Op vakbeurs IMM presenteerde de Duitse meubelfabrikant Richard Lampert dit jaar het nieuwe Stockholm bed. Dit is gebaseerd op het stapelbare Lönneberga-ontwerp.
lees verder
Data vakbeurs DWI bekend
De data van de najaarsvakbeurs in DWI (De Woonindustrie) waren al bekend, nu zijn ook de data van de voorjaarsbeurs in 2021 reeds vastgelegd.
lees verder
Vierde generatie Mateboer
Bij woningtextielgroothandel Eurogros in Hoogeveen is het weer feest: een nieuwe telg van de familie Mateboer is geboren!
lees verder
 
Ruim miljoen injectie Naduvi
lees verder
Hart van Nicole
In deze tijd van onzekerheid wil Nicole van Toor van Headlam de interieurbranche een hart onder de riem steken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden